fredag 21. januar 2011

Fredagskos

Min kjære har som vanlig disket opp med deilig middag. Denne gangen hjemmelaget pizza, som er en av mine absolutt favoritter. Et "lite" skår i gleden var bare at den lille kastet opp utover hele teppet mens vi skulle kose oss med pizza. Jada, det tok hele fire dager tilbake i barnehagen før ulumskhetene har tatt plass i huset her igjen.

Nå håper vi bare at det er en mild variant og at mor og far slipper unna. Vi skal nemlig i 30 års lag i morgen - det første av årets mange 30 års feiringer.

Ønsker alle en fin helg!!

5 kommentarer:

Siv Iren sa...

Vet du, nå kjenner jeg at jeg bare må le. Det er jo helt utrolig at det går an! Jeg får håpe at Daniel får unna alt som barn nå, og slipper unna alle formen for sykdom som voksen (og som toåring forøvrig). Vi hadde også pizza i dag, mmmm!

Hegeslilleboble sa...

Stakkars liten, han får jo alt. Håper det blir med den ene gangen, god helg videre.

Marianne sa...

Æsj! La oss satse på at han syntes at det holdt med den ene gangen for nå :)

Og velkommen til året som er fyllt med 30årsdager! Jeg var der i fjor og må si at det slo året med 20årsdager :)

mona sa...

Hehe.. Ja, man vet nesten ikke om man skal le eller grine av det!
Heldigvis ser det ut til at det ikke er alt for heftig. Han hadde ikke spist noe særlig i barnehagen i går, så han var nok uggen der også. Og så kastet han opp to ganger i går ettermiddag/kveld. I natt har han ikke kastet opp, så da får vi håpe at det er over allerede!

Gøril sa...

Håper dere kom dere på feiring i går.
Typisk at han skulle bli dårlig igjen altså.

Håper ingen blir smittet. God bedring.

Stooor klem.