onsdag 24. november 2010

Travle dager

Vi har travle dager her nå, så derfor er det litt stille fra denne kanten. Ikke alltid godt å få tid til alt man vil med full jobb, barn, trening osv. I morgen skal jeg vaske leilighet og få handlet inn litt vin og sånn, til et aldri så lite pinnekjøttlag vi skal ha her på fredag. Og så skal jeg på jobb kl 15 da, så det er bare å henge i..

Hva tror du forresten om å forstørre bildet under til å ha ved siden av det fine S-marked bildet over spisestua?? Jeg var meget fornøyd med idèen selv, men fikk en liten følelse av at mannen i huset var en smule skeptisk.

3 kommentarer:

Siv Iren sa...

Tja, syns det er vanskelig å si jeg. Likte bildet veldig godt, men samtidig er det jo i en helt annen sjanger enn s-marked bildet. Kan ikke henge det et annet sted da?

mona sa...

Æsj, det var det jeg fryktet. Hihi.. Akkurat nå er det et bilde til å ha ved siden av S-marked bildet jeg leter etter, så foreløpig dropper jeg det nok heller da :)

Siv Iren sa...

Men med så mange bildelister så må jo det gå an å finne et sted vel? Hva med at du setter bildet sammen med figurene på en list? :)