lørdag 13. november 2010

Shopping og hjemmekos

Jeg har aldri vært den flinkeste til å shoppe. Eller, ihvertfall ikke etter at jeg ble voksen, mamma og pappa vil kanskje være av en annen oppfatning? Mange ganger ser jeg på dette som en stor fordel, man bruker jo tross alt mye mindre penger. Mens når man virkelig trenger noe og leter og leter uten å finne det man vil ha, så vil jeg si at det kan være ganske irriterende.

Det blir ikke akkurat lettere å shoppe når man får barn. Eller, kanskje den første tiden etter at barnet er født. Da sover jo barnet mye, og siden økonomien er blitt litt trangere, så brenner også pengene mer i lomma. Dessuten har man jo fri hele dagen, og kan trille lange fine turer og gå innom mange butikker. Problemet er bare at da frister det så veldig å kjøpe søte ting til den lille, og det er plutselig ikke like viktig å kjøpe noe fint til seg selv.

Dette ble visst en laang utredning.. Det jeg skal frem til er at i dag har jeg virkelig vært på ordentlig shopping. Jeg og en venninne har trålet Bogstadveien opp og ned og opp igjen. Og jeg vil si at det er meget tilfredstillende å kunne svi av litt penger når man finner ting man har lyst på!! Det dumme er bare at jeg har kjøpt masse fint som jeg egentlig ikke visste at jeg trengte, og så står det fortsatt en del igjen på lista som jeg virkelig trenger. Et eksempel på noe jeg ikke visste at jeg trengte er de fine øredobbene på bildet over. Var de ikke herlige!?? Det er klart man må ha sånne fine øredobber på denne tiden av året ;)

Daniel er fortsatt syk, så han har kost seg her hjemme sammen med pappaen sin i dag. Jeg har en mistanke om at han muligens kunne ønsket seg en tur på lekeplassen, siden han kom ut i stua her med både lua og vottene på seg. Vi krysser fingrene for at formen hans er bedre i morgen, og hvis været er fint, så skal vi nok ut og kose oss!!

Såå flink til å kle på seg selv...

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

Mariann sa...

Veldig fine snøøredobber :), skjønner godt at du trengte de :) og så fint bilde av søtisen, med veldig kul lue :) Er det med det nye kameraet, hvilket har du fått deg? Jeg syns mitt nye kamera tok ganske fine innebilder uten blitz igår, det har jeg savnet med mine gamle kameraer... Var forresten en meget hyggelig aften med Fjeldheims igår :O)

Julie sa...

Kjempe fine :)