torsdag 14. oktober 2010

Refleksdagen 2010

Jeg visste ikke en gang at det var noe som het refleksdagen (man burde vel ha skjønt det, det er jo dager for det meste), men jeg leste i bloggen Secret Life Of Susanne at det er årets refleksdag i dag. Det er jo verdt å minne folk om!!!
Jeg irriterer meg grønn over fotgjengere som går uten refleks i det mørke høstværet. Jeg tror virkelig ikke de vet hvor vanskelig de kan være å se noen ganger.. Det måtte jo være et mareritt å kjøre på en fotgjenger som man ikke ser. Huff, huff!

Jeg må innrømme at jeg ikke har vært så flink til å finne frem alle refleksene i år, sånn som jeg pleier å være. Så dette var absolutt en god påminnelse. Jeg håper at alle dere andre også finner frem refleksene asap!

3 kommentarer:

Gøril sa...

har heller ikke funnet frem refleksene, men det skal jeg jammen gjøre. Tror også jeg må kjøpe noen nye, for i farten kommer jeg ikke på hvor jeg har en eneste reflekt. *skammeseg*

En stor klem til deg, håper lillegutt er i bedre form? Og mormor også :)

mona sa...

Jo takk, Daniel er mye bedre i dag! Han har fortsatt vondt i munnen sin, og vil ikke ha noe særlig med mat. Men han har vært i barnehagen i dag, og virker å være i fin form ellers :) Mormor er også litt bedre tror jeg, og hun har heldigvis ikke fått noe mere utslett.

Elisabeth sa...

Her er refleksene funnet fram! Deler frustrasjonen din over fotgjengere/syklister uten refleks!

Håper dere får en god helg og at Daniel snart er helt frisk igjen.