søndag 17. oktober 2010

Herlig høst

For et nydelig høstvær vi har om dagen!! Det begynner å bli ganske kaldt da, så nå er det bare å finne frem vinterklærne.
I går gikk vi en herlig tur sammen med Ida, Sarah og Ingrid. Det var godt og varmt i solen, men da vi stoppet på en lekeplass, ble vi så kalde at vi bare måtte komme oss hjemover. Da jeg gikk innom postkontoret på vei hjem, var jeg så kald at jeg nesten ikke klarte å skrive underskriften min..

 Så nå har mor vært i boden og funnet frem vinterjakka. Man merker jo ikke behovet like godt nå som man jobber og ikke er så mye ute om dagene, så det var nok på høy tid.

Nå står pappaen til Daniel og lager pizza. Mmm.. Hjemmelaget pizza er nok noe av det beste jeg vet :) Daniel og jeg tenkte oss en liten tur bort på lekeplassen, mens far står over "grytene". Ønsker alle en finfin søndag!

4 kommentarer:

Siw Aina sa...

Hjemmelaget pizza er virkelig godt.
Plutselig ble ikke pannekaker med bacon like fristende gitt...
Vist er det kaldt ute. Her er varmekjeledressen funnet fram, den må på om vi skal lufte hunden gitt, brrr...

Ida sa...

Godt å høre at det ikke bare er jeg som har vært avhengig av Cola;-)
Foreløpig har det gått overraskende bra, så vi får håpe det fortsette sånn.
Brrrr...ja begynner å bli kaldt her nå ja, men ett fantastisk høstvær. Sånn husker jeg det var i fjor også. Mye sol på høsten - lite på sommeren;-)

Håper pizzaen var god! Her skal jeg også lage meg en pizza og vente på at sambo kommer hjem fra det store utland.

Fin kveld til deg!

Klem

Silje - drømmefabrikken -♥ sa...

Ja, det begynner å bli lovlig kaldt ute, og jeg HATER det! Å skrape is på ruta er skikkelig nedtur. Og jeg blir like sur hvert år når jeg innser at vinteren er her...

Gøril sa...

Ja, nå er det skikkelig høst her. I morgen tar jeg med dunposen til Tilde i barnehagen, og da føler jeg nesten at det blir fort vinter gitt.

Men det er deilig å sitte inne og kose seg, når det er kaldt ute, da.
Men også veldig deilig å ute å leke seg når man har nok klær på. Det er vondt å fryse.

Klemmer.