lørdag 2. oktober 2010

Den stolte eier av....

En babyjogger city elite :) Vi gikk like godt å kjøpte denne på barnas hus med en gang. Bedre det, enn å begynne å rote seg enda lengre inn i barnevognjungelen! Vogna koster 4999,- Dessverre så følger ikke regntrekk og myggnetting med. Vi kjøpte med regntrekk, siden det er et must nå om dagen, myggnettingen får vente til våren.


Foreløpig er jeg ihvertfall superfornøyd!! Den er jo så enkel å slå sammen, og blir bitteliten. Dessuten er det koppholder og en liten lomme med flere små rom ved håndtaket. Håndtaket kan enkelt bøyes oppover eller nedover etter hvem som triller.


Videre så er kalesjen STOR og fin, og det er en liten lufteåpning med netting bak hodet til barnet når de ligger i liggende stilling. Vogna er også lang i ryggen, sånn at man kan bruke den lenge. Og det er en liten bøyle under føttene, sånn at man kan rette ut bena hvis barnet skal sove.


Og ikke minst, så virker vogna veldig god å trille. Hurra for ny vogn, sier jeg! I morgen må vi nok ut på trilletur :)

6 kommentarer:

Wenche sa...

Grattis!
Det var nok et veldig godt valg. :-)

Elin sa...

Gratulerer :)

Pia sa...

Grattis! Det er jo en jungel der ute, så man må bare bestemme seg for noe. Vi har ei Simotrille, vi da, kjedelig og traust...

Siw Aina sa...

Gratulerer med nyinvestering. Alltid kjekt og gøy med noe nytt. Vist er set mye å vvelge i, blir svett bare av å tenke på det. Heldigvis kan Noah bruke vogna di lenge ennå.

Ha en fin søndag!

Regni sa...

Grattis! Kos dere med ny vogn!

Julie sa...

Gratulerer med ny vogn :D jeg synes det var like stas med ny-vognen som den første vognen, jeg.