søndag 31. oktober 2010

Årets lengste dag?

Som flere andre småbarnsforeldre, så hadde vi en liten vekkerklokke som tydeligvis ikke hadde planer om å stille seg etter vintertid i dag. Så her begynte dagen kl 05... GJESP!

Kl 08 var jeg på plass på jobb, og det føltes som om arbeidsdagen bare varte og varte og varte. Merkelig at det skal føles sånn, siden arbeidsdagen ikke er lenger enn hva den er til vanlig. Kanskje det bare føltes sånn siden det var den roligste vakten jeg har vært på på år og dag? 

Etter jobb fortet vi oss en liten tur ut mens det enda var dagslys. Vi fikk såvidt kost oss litt i det fine været før det begynte å bli mørkt, så fant vi veien hjem igjen. Daniel ble litt utålmodig mot slutten av dagen, så det ble nok en lang dag for han også. Jeg er spent på når dagen starter i morgen!

Nå skal pappaen til Daniel og jeg kose oss i sofaen resten av kvelden. Snart blir det Gylne Tider på tv her :)
Ønsker alle en finfin søndagskveld!

5 kommentarer:

Gøril sa...

Her hadde vi helt glemt å stille klokken, så vi skjønte ingenting av hvorfor Tilde skulle våken ENDA tidligere enn vanlig. Halv 5 stod vi da opp.
Og hun fikk duppen sin til vanlig tid, for enda hadde vi ikke stilt klokken.

Da vi etterhvert fikk besøk, så skjønte vi at vi kanskje skulle stille den klokken, de kom jo en time før avtalt tid, jo, og etterhvert skjønte vi også hvorfor Tilde satt og gjespet kl halv seks i dag, og da stilte jeg alle klokker.
Tilde var helt gåen og la seg halv 7 i kveld. Det var jo på overtid i grunn merket vi. Sovet på under et halvt minutt.

Ting tar tid hos familien treig.
Veldig også.

Størstepia sa...

Nydelige høstbilder! Så fint at dere fikk litt utetid før mørket kom!
Sånne vakter på jobb er gørrkjedelige ja, er rart med det når man har blitt vekket SÅ tidlig!
Han vår var oppe mye i natt og hostet, men sto allikevel opp 0800 (som jo var 0700 i hodene våre) - passet dårlig for oss som ikke hadde mange timers søvn...
Men, men.
Nå skal jeg kose meg med gylne tider på senga jeg også!
Klem fra størstepia

Siw Aina sa...

Vakre bilder Mona :)
Du snakker om lang dag ja. Trøtt i trynet som jeg var i dag tidlig klarte jeg selvsakt å stille klokka feil vei... Da klokka var 14, oppdaga jeg på TV`n att den kun var 12 *gjeeeesp*

ELIN sa...

Ikke så lett for de små å skjønne at klokken er stilt nei. Heldigvis kom vi oss ganske greit igjennom. Herlige bilder! Nå gleder vi oss til juleforberedelser utover i november. Tenk så fort som tiden går. Ha en flott uke. Klemmer fra Elin

Wenche sa...

05.20 idag morges her i gården også..
Det går seg vel til etterhvert. Håper jeg!