mandag 27. september 2010

Lengter

I går satt jeg i flere timer og valgte ut bilder til fremkalling fra det siste året. Da klokken nermet seg 24 var jeg endelig nesten ferdig. Og selv om jeg var veldig trøtt, så måtte jeg jo bare fullføre, når jeg hadde sittet så lenge med det. Jeg begynner å laste opp bildene, og det står estimert tid 20 min. Jaja, tenkte jeg, det får jeg tåle. Men når den tiden hadde gått måtte jeg legge inn kredittkortinfo, og etter det startet den å laste opp på nytt. Denne gangen var estimert tid 40 minutter(!!), og klokken var allerede nesten 00.30. ARGH!!

Jeg kunne jo fortsatt ikke gi meg når jeg hadde sittet så lenge, så da var det bare å vente. Og når det endelig nermet seg ferdig, så våknet en liten kar i sengen sin (jeg vet ikke om det er tenner som plager han, eller hva det er). Han holdt det like godt gående til klokka var nesten 04... GJESP! Så formiddagen i dag har jeg benyttet til å sove litt. Og nå må jeg snart gjøre meg klar for jobb.

Jeg synes at det er fint å fremkalle litt bilder og ha i album. Da kan man liksom plukke ut de man liker aller best, og det er lettere å ta de frem for å titte på de en gang iblandt. Det var mange bilder jeg ikke har sett på på en liten evighet, som ble sendt til fremkalling i går. Det var så koselig å se på de fine bildene av Daniel fra han var liten og tjukk. For en herlig baby vi hadde!! Og han var jo blid som en sol på nesten alle bildene :)

Men det jeg lengtet aller mest til når jeg så bildene i går, var turen vi hadde til Australia i februar/mars. For en fantastisk tur!! Og Daniel var i en så herlig alder da også, perfekt tid å reise på. Jeg er virkelig glad for at vi dro, selv om økonomien var litt knaber en stund etterpå (jeg gikk en god stund i ulønnet permisjon). Det var absolutt verdt det!! Kanskje jeg kan lure med meg pappaen til Daniel på tur under neste pappaperm også!? ;)


5 kommentarer:

Mariann sa...

Irriterende med slike bildenedlastninger, jeg har holdt på å bli gal et par ganger selv... Håper du har fått slappet av nå på dagen. Jeg hadde en slik dag selv, sov fra 10 til 13, var helt ødelagt.. men fin nå :) Jeg har nettopp lurt pappan til Emilie til 10 dager på Kanariøyene til februar, egentlig ikke råd, men det ordner seg nok... JIPPI....
Ha en fin dag på jobb :)

★ Heidi ★ sa...

Det bildet er helt fantastisk av dere to:)
Jeg ville forstörret det hadde jeg vaert deg.

Fin dag til dere 3.
Tusen takk for gratulasjon til M. Han takker og bukker;)

Hegeslilleboble sa...

Kjenner til det der med bildenedlastninger og ventetid.... har irritert meg mang en gang... særlig når det er sent på kveld:). Flott bilde, forstår godt at du lengter tilbake dit. Herlig med familieferier!

Siw Aina sa...

Arg, slike bildesider bruker forever på å laste opp bilder. Det kan være en tåmodighetsprøve for noen og enhver. Men jeg synes du er flink jeg. Kan ikke huske sist jeg fikk fremkalt bilder *flau*

Mariann sa...

Formen er veeeeldig mye bedre idag. Startet dagen med en yogatime, pleier å gjøre underverker :) :)
KLEM