søndag 12. september 2010

Frisk luft

Størsteparten av dagen i dag har gått med til å døse på fanget til mamma og pappa, ligge på sofaen og titte ut i luften og sove. Etter at han fikk paracet i morges, har han ikke hatt feber. Men han har allikevel hatt minimalt med matlyst, og vært helt utmattet.
Jeg begynte en stund å bli litt bekymret, siden han fortsatt var så innmari slapp. Men plutselig utpå ettermiddagen begynte han å kvikne til litt. Vi bestemte oss derfor for at litt frisk luft er godt for alle, og gikk en bitteliten tur ut på lekeplassen her for å se om fetter Kornelius enda var der (vi visste at han skulle dit litt tidligere). Han hadde dessverre gått hjem igjen, men det var deilig for oss å få litt frisk luft allikevel.
Etter turen ut kviknet lille til enda mer, og i kveld har han lekt litt og vært i godt humør. Deilig å se at han begynner å komme seg!

Jeg hadde det forresten veldig gøy på reunion i går. Selvfølgelig gikk tiden alt for fort, og jeg fikk ikke snakket så mye med alle som jeg egentlig ville. Jaja, jeg håper og satser på at jeg treffer noen av de igjen om ikke alt for lenge :)

5 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Godt aa höre at han har kviknet til litt. Ikke moro naar de er helt slatt ut over lengre tid.
MArcus var slik en hel uke da han hadde halsbetennelse. 39-40 i feber hver eneste dag og saa innmari slapp. Det var kjipt aa se han slik naar han vanligvis er i full aktivitet.
Ha en fin ny uke:)

Gøril sa...

Heia.
Beklager dårlig respons fra denne kanten. Godt å høre at det går bedre med vakreste Daniel nå. Det må ha vært skummelt når det stod på, og jeg synes det var kjempetøft av deg og være så stødig og sterk, og vite hva man skal gjøre når barnet får feberkramper. Jeg er jo godt vant med anfall i og for seg, men hadde Tilde fått det, hadde jeg sikkert hyla og ikke visst hva jeg skulle ha gjort. Tøff er du, og flink!!

Håper du har en fin søndagskveld. Jeg må også beklage at jeg ikke har lagt ut bilder av den fiiiine vimpelrekka enda. Gremmes over det, for har jo tatt bilder og alt. Er bare så treig.
Lover at det kommer snart.
Håper det går greit?

Klem fra tregest i nato.

Størstepia sa...

Så kjedelig med en som er så slapp da.. Ikke noe gøy når barna ikke er i form, og man føler at man ikke får gjort noe...
Godt han kviknet til litt og dere fikk litt frisk luft alle sammen - er godt for både små og store det!
Ha en fin ny uke, får håpe at han er over det værste nå!
Klem fra størstepia

★ Heidi ★ sa...

Hei du:) Jeg har ikke overlock paa maskinen, men det jeg gjör er at jeg bruker vanlig rettsöm men at jeg holder godt igjen mens jeg syr. Da vil ogsaa sömmen strekke seg naar luen dras over hodet. Saa det gaar an uten overlock ogsaa.
Det er moro! Dere har jo saa mye fint stoff i Norge saa tenker du kan faa laget noen fine til hösten.
De jeg har laget er enkle, men jeg ser at noen lager de i dobbelt stoff. Saa har man de paa vintern ogsaa.

Stine sa...

Så fint at han har kviknet til! Ikke noe moro med så syke barn! Er slitsomt for alle og enhver det! Er alltid nydelig når man ser smilet og fargen i kinndene komme tilbake!
Så får vi håpe han blir bedre de neste dagene også og at det ikke kommer tilbake!:)
Ha en god dag videre!