mandag 9. august 2010

(Nesten) Vel hjemme

Ja, Daniel og jeg er ihvertfall vel hjemme.
Turen i dag gikk ganske bra. Jeg hadde med en flaske med melk og en boks med blåbær, som virkelig kan anbefales til andre som skal ut og reise med små barn. Blåbærne plukkes og spises en og en, slik at mor kan slappe av i noen etterlengtede minutter. Ellers er det opp, ned, frem, tilbake og underholdning hele veien som gjelder. Puh, det er visst ikke det samme å reise med en 15 mnd gammel gutt, som det er å reise med en baby.
Selvfølgelig var flyet stappfullt, og mannen som satt ved siden av oss var overhode ikke interessert i å snakke med Daniel. Vi var allikevel happy for å få en vindusplass i stede for et midtsete.

Da vi endelig var fremme på gardermoen gledet jeg meg stort til å få plassert lille i vogna si, før vi skulle ta bussen til parkeringsplass p6. Skuffelsen var derfor STOR da det viste seg at begge forhjulene på vogna var knekt av da vi fikk den. Det var en passelig irritert mamma som bar lille under armen, en smekkfull stelleveske og en pc-veske på andre armen, en vogn i flere deler og en koffert på over 20 kg ombord i bussen. Jeg var så sliten at det bare var såvidt jeg klarte å holde tårene tilbake da vi endelig satt i bussen...

Passelig irriterende er det også at, som de fleste småbarnsforeldre sikkert har fått med seg, så fraskriver Norwegian seg alt ansvaret for barnevogner. Jeg er spent på om reiseforsikringen dekker det. Hvis ikke har vi et lite håp om at det kanskje holder å kjøpe nye hjul til vogna.

Jaja, en GOD trøst var det ihvertfall å komme hjem til ren og ryddig leilighet, og en nydelig bukett med roser, sammen med en liten lapp som ønsket oss velkommen hjem fra pappaen til Daniel. Nå har han også kommet hjem fra jobb, så da får jeg vel legge bort pcèn her ;)


3 kommentarer:

Janet sa...

Oisann. Jeg tror jeg hadde slitt med tårene selv. Hørtes forferdelig slitsomt ut. Hjalp nok på med noen roser da.

Anne-Marte sa...

Aiai, så kjipt! Enig i at det er noe drit at Norwegian fraskriver seg ansvaret for vogna, med mindre du har kjøpt en Pram Pack til 1500 kroner *forbanner produsenten av Pram Pack som har gitt flyselskapet dette smutthullet*

Si ifra om det går på reiseforsikringa, da! Greit å vite.

Når er det Daniel begynner i barnehagen? Lykke til når det skjer! :-) Det kommer vel til å gå smooth som bare det, så tillitsfull som Daniel er!

mona sa...

Jeg fikk først beskjed om at de ikke dekker innsjekket bagasje. Men etter å ha sjekket litt selv, mente jeg at de skulle dekke det. Og da jeg ringte tilbake i dag var hun i telefonen veldig overrasket over at jeg hadde fått beskjed om at de ikke dekker det, for det gjør de!
Nå ser det imidlertid ut til at vi får fikset det for ca 600,- Og når egenandelen er 500,- tror jeg ikke at jeg gidder å styre med å få det på forsikringen.. Eneste problemet er at leveringstiden på nye hjul er 5 uker. Jeg skal ta turen i noen flere butikker for å se om de har hjul liggende da, og foreløpig funker det med vinterhjulene.

Daniel begynner i barnehagen 23. august, og gleder seg stort ;)