søndag 1. august 2010

Denne helgen har (som de fleste andre helger) flydd avgårde. På fredag fikk vi besøk av min fetter, Rune, som overnattet til lørdag. Veldig hyggelig med familiebesøk! Mens i går dro jeg til en av russebiljentene mine, som bor i Son. Der var nesten hele gjengen samlet til deilig mat, vin og overnatting. Vi har det alltid like morsomt og hyggelig sammen, og denne gangen var ikke noe unntak.

I dag har vi vært og besøkt Daniel sin nye kusine, Josefine og fetter Kornelius. Daniel og jeg reiser på en liten ferie i morgen, så vi syntes at vi måtte se de før vi dro.

Jeg er veldig spent på hvordan flyturen skal gå i morgen. Jeg har faktisk aldri vært noe særlig spent før sånne turer før, siden Daniel alltid har vært en blid og forholdsvis rolig gutt. Men denne gangen skal jeg innrømme at jeg tviler litt på at det vil gå like bra som det alltid har gjort tidligere.
Han er ganske aktiv om dagen, og sliter fortsatt litt med noen jeksler som er på vei ut. Vi får krysse fingrene for at han synes at det er så spennende med flyet og alle menneskene, at han bare smiler og er fornøyd ;)

1 kommentar:

Mariann sa...

Dere får ha en riktig så fin tur Mona