søndag 11. juli 2010

Tøyenbadet

I dag tok vi turen til Tøyenbadet sammen med tante Silja, onkel Jørn, tre fettere og en kusine. En super aktivitet på en dag med høy luftfuktighet og regn!
Jeg må innrømme at jeg ikke var 100% fornøyd med Tøyenbadet. Det er absolutt fint, men jeg synes det er rart at det ikke er noen sklier utendørs!? Det er bare èn sklie, og den befinner seg innendørs. Dessuten var barnebassenget like varmt som et boblebad, så jeg syntes igrunn at det var for varmt både for Daniel og ihvertfall for meg selv..
Vi hadde det allikevel supert altså. Og det var ihvertfall deilig at pappaen til Daniel hadde laget verdens beste hjemmelagde pizza til hele gjengen da vi kom tilbake. Det er jo utrolig hvor sulten man blir etter å ha badet!

I går var jeg forresten på blomsterslang hos Daniel sin mormor. Disse nydelige peonene fikk bli med oss hjem. Det var i siste liten, for det var de eneste peonene i hagen som fortsatt var brukbare. Og det hadde nok ikke vært mange dagene til disse også var avblomstret.


Her er Daniel sammen fetter Jonas, fetter Erling og kusine Ellen. Gutta har reist avgårde for å besøke en annen tante og onkel på vestlandet nå, mens Ellen og tante Silja skal bo hos oss i noen dager. Som dere kan se, så synes Daniel at det er stor stas med familiebesøk :)

1 kommentar:

Inghild sa...

Hei! Takk for flott vimpel, har hatt lyst på ein sånn lenge og nå fekk eg litt inspirasjon til å ta frem symaskinen min og... ;)

Vimpelen gir gode assosisjoner, for førskulejenta mi utbrøyt spontant då ho såg vimpelen " kim har bursdag, kim ska me feira?"

;)