torsdag 29. juli 2010

Harryhandel

Siden det ikke akkurat var herlig sommervær i dag, og siden pappaen til Daniel plutselig fikk en fridag :) så benyttet vi sjansen til å kjøre på harryhandel til Sverige. Dessverre så var det flere enn oss som hadde tenkt den samme lure tanken, så det var mye folk og litt køer.

Nå er ihvertfall fryseren fyllt opp med diverse godsaker, og vinhylla har også fått litt påfyll.

Vi tok også en liten tur innom babyshop i Strømstad, hvor vi tittet på noen paraplytriller. Jeg falt veldig for en vogn som het Avanti Moving Light. Siden jeg aldri har hørt om denne før, var jeg litt skeptisk til å kjøpe den. Nå angrer jeg selvfølgelig, og leser stort sett bare positivt om den på nett. Det eneste jeg er redd for er at den ar litt liten, sånn at han vokser for fort ut av den. Er det noen andre som har noen erfaring med denne vogna kanskje??2 kommentarer:

Kine og Lars Gunnar sa...

Den så veldig ålreit ut! Ender du opp med den, håper jeg du forteller oss hvordan den er!
- Hilsen fra Kine =)

mona sa...

Vi har vært på butikken og prøvd denne ordentlig nå, og vi kommer ikke til å kjøpe den. Den virker jo veldig fin, men vi syntes at den var litt kort i ryggen. Daniel er tydeligvis ganske lang i ryggen, og kunne nok ikke hatt denne vognen så lenge :)