mandag 19. juli 2010

Er det ikke det ene, så er det det andre..

Stakkars lille tok et lite svalestup ned fra sofaen i dag. Han er så flink til å krabbe både opp og ned selv nå, så derfor passer jeg ikke så godt på. Selvfølgelig traff han kanten på bordet med panna, og fikk et lite kutt over øyet.

Det kunne sikkert vært sydd et par sting, siden det var ganske dypt, men jeg valgte å bare stripse det selv. Og jeg kan melde om at det ikke er så lett å tørke blod, sette på strips, holde fast to hender og et hode samtidig som man skal trøste. Puh, sier nå jeg... Føler meg helt utslitt jeg!

Pasienten var imidlertid svært fornøyd da vi først var ferdig. Jeg er dog litt usikker på om jeg har klart å få på stripsene godt nok, så jeg vurderer å bytte de ut etterpå. Trikset med stripsene er at man skal samle huden, uten at man strammer for hardt til (hvis du skjønner hva jeg mener med det). Dessverre har jeg bare to hender, så det var ikke så enkelt som det kan høres ut ;)

10 kommentarer:

Tante silja a sa...

Neimen stakkars lille tante sitt gull! Huffameg.. det så vondt ut. bra at mamma er sykepleier og ikke besvimer av synet av blod:-) klem til store lille tøffingen

Mariann sa...

Stakkar lille. Men like blid er han ;)
Du har verdens nydeligste gutt selv med et kutt rett over øyet.
Hadde det vært meg så hadde jeg fått lettere panikk. Ser nå at jeg må på et apotek og kjøpe litt div til medisin skapet for ting kan hende fort ;)
God bedring

Wenche sa...

Nommin.. Ser jo ut som han har vært i krigen!
Daniel spretter opp og ned fra sofaen hele tiden her også, og vanligvis har han full kontroll.
Men jeg venter bare på at noe lignende skal skje.

Gøril sa...

Dakkar liten. Så ikke noe særlig godt ut nei. Bra at mammaen er sykepleier, jeg hadde sikkert ikke følt meg like trygg på hva jeg skal gjøre om noe sånt skjer her.
Og det kan jo skje når som helst, Tilde liker nemlig å stupe ned fra sofaen, med hodet først.

God bedring til Daniel.

Karianne sa...

Å lille søte. Stakkars liten. Men de lærer da kanskje. Forhåpentligvis:) flink mamma da! Håper dere har d fint ellers, og at vi sees snart. Klem

Siv Iren sa...

Stakkars Daniel da:( Uff, er ikke så lett og følge med hele tiden nei. Flaks at mamsen fikser opp ja!

Elin sa...

Nommin!!! Stakkar liten!!
Det er jammen ikke greit å skal bli stor gutt og forstå seg på alt. Det blir fort litt knall og fall, men heldigvis ikke så ille som dette hver gang da...
Syns mammaen har vært veldig veldig flink! Tror ikke jeg hadde klart å holde meg kald nok til å få stripset så fint på mitt eget barn!

Stor klem til Daniel!

Marie sa...

Nei og nei lille venn! Det saa ikke godt ut! Men du faar troeste deg med at du sikkert kommer til aa se veldig toeff ut med arr over oyet! ;)

Marianne sa...

Huff a! Må si vi snakker både tøff mor og tøff sønn her.
Jeg hadde a)kastet opp b) friket ut c) kjørt til legevakten og vært en typisk hysterisk mor.

Kanskje jeg heller skal prøve å puste og kjøre din teknikk om noe lignende skulle skje hjemme hos oss. Det hørtes i grunn mindre traumatisk ut :)

mona sa...

Daniel hilser og takker så mye for alle hilsningene :) Han sier at det er overraskende lite vondt i panna, og at det er morsomt å ha strips der som man kan pelle bort..