søndag 13. juni 2010

Lat søndag

I dag har vi hatt nok en lat søndag her i heimen.. Mor var den heldige utvalgte som fikk sove leenge i dag, og jeg dro strikken helt til kl 12 før jeg begynte å åpne øynene. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge, fantastisk deilig!!
Ellers har vaskemaskinen gått varm, og støvsugeren og vaskebøtta har også vært fremme. Så man kan kanskje ikke si at dagen bare har vært lat!? Som dere skjønner, så holder vi ikke søndagen hellig her i huset. Søndagen er jo perfekt til å få gjort litt husarbeid, siden det ikke er så mye annet å finne på..

Daniel farter stort sett rundt og undersøker alt som kan undersøkes på sånne dager som dette. Som pappaen så fint sa; "det tar bare et par sekunder fra han våkner og åpner øynene til han peker og sier "der!!"" .
På bildet har Daniel tredd pappa sin shorts over pysjen. Man får ikke mer moro enn hva man lager selv.. Og hva tror dere vi har spurt om før bildet ble tatt?? Jeg regner med at du tenker "så stor er Daniel!!", og det kan også stemme, men det kan like godt ha vært "hvor er mamma?". Jada, han er ikke så veldig opptatt av hvem som er mammaen eller pappaen sin denne karen her.

I morgen pakker Daniel og jeg sekken og reiser på hyttetur igjen. Dere kan tro vi gleder oss :)

1 kommentar:

Gøril sa...

Han er så utrolig søt *smelt*

Når jeg sier "hvor er mamma" til Tilde, så begynner hun å klappe eller viser hvor stor hun er.
Det er vel det som er det viktigste i hele verden for henne.. Hehe

Kos dere på hyttetur :-)