søndag 6. juni 2010

Bokanbefaling for de minste

Siden Daniel har fått seg en ordentlig favorittbok, tenkte jeg at vi må få anbefalt boken til dere andre med små barn :)
Daniel elsker Krokodille-Knut!! Vi har den som heter Krokodille-Knut og dyrene. Hvis Krokodille-Knut ligger innenfor synsfeltet til Daniel, så er ingen andre bøker interessante. Helst vil han gjerne bla opp på siste siden hvor Krokodille-Knut kommer ut av boken med det samme. Vi har allerede måttet teipe Krokodille-Knut to ganger, og utelukker ikke at vi må frem med teipen igjen ;)En annen favoritt er 123 toget. Den har store puslespillbrikker på hver side, som er veldig populære å ta ut. Vi prøver å telle hver gang vi leser den, men Daniel er nok litt for liten til å få med seg noe av det foreløpig. Han er nok mest opptatt av å se på puslespillbrikkene og bildene av dyrene :)


5 kommentarer:

Mariann sa...

Her går det i boken store maskiner ;)
Har en utfordring til deg på siden min

Anonym sa...

Herved bestilt fra bokklubben for kroner 87. Gleder meg, og vi har mye tape, så det skal nok gå bra;-)

mona sa...

Hehe, det er bra marenkargrethe! Æsj, og så jeg som trodde at jeg kunne skrive teip sånn som man sier det, så kommer det en lærer og skriver det sånn som jeg lurte på om jeg egentlig burde ha gjort det. Bare for å si det med en ektra lang setning ;)
Jeg håper at Ivar blir like fornøyd med sin bok :)

Anonym sa...

Hehe, bare jeg som er umoderne og inkonsekvent, begge deler er lov: http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=teip&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&alfabet=n&renset=j Jeg tar sjølkritikk, heia deg. Jeg liker norske ord...

Anne-Marte sa...

Og jeg liker å se at PR i sosiale medier faktisk gir resultater! :-)