fredag 25. juni 2010

Årets første bad og annen moro

Ja, da har vi jo vært på vår tredje hyttetur på rappen. Dessverre, så var ikke været like godt som de hadde varslet på forhånd. Vi har allikevel hatt det utrolig fint, og vi fikk da også èn ordentlig sommerdag :)

Den fine sommerdagen prøvde vi å få mest mulig ut av. Vi tok til og med en liten tur på stranden som ligger like nedenfor hytta. Daniel var svært ivrig på å gå ut i vannet, og selv om det var kaldt gikk han lenger og lenger ut. Mor var selvsagt stolt over at lille ikke er en pyse, og lot han holde på litt for seg selv.

Da han duppet hele kroppen ned i vannet syntes han imidlertid at det ikke var fullt så deilig lenger. Men han kom seg fort igjen etterpå, og gjorde det samme enda en gang da han var ute og spaserte i vannet i bare bleia. På kvelden derimot var det en liten kar som plutselig nektet å bade i badebaljen. Og siden Daniel alltid elsker å bade, er mor litt bekymret for om hun har påført sønnen sin alvorlige traumer etter badeopplevelsen på stranden.. Jeg krysser fingrene for at badebalja er like populær som den pleier å være i kveld :)

Vi var de eneste gjestene på den lille stranden. Og selv om barna syntes det var litt vondt å krype i sanden som var full av tørket tang og skjell, var det stor stas å sitte på stranden og leke.

Og hvis noen følte seg støtt av at vi hadde med alkoholholdig drikke med små barn på stranden. Så kan jeg trøste med at det kun var cider med 2,5% alkohol. Cideren smakte også som sukkervann, og må sies å være noe av det kvalmeste jeg har drukket på lenge. Så det ble med en liten slurk på hver av oss. Når det er sagt, så er jeg ikke motstander av å ta seg et lite glass vin mens barna er tilstede, så lenge det er med måte. Og hadde vi hatt vin på det aktuelle tidspunktet, så regner jeg med at det hadde vært vin i stede for cider i glassene ;)


Den ene dagen med dårlig vær fikk vi veldig hyggelig dagsbesøk av Karianne og tvillingjentene hennes. Utrolig koselig, og en super måte å bruke en dag som vi stort sett hadde sittet inne på hytta på.


Barna har stor glede av hverandre nå, men leker ikke alltid like fint sammen. Daniel synes ikke alltid at det er så stas med de søte jentene, så det hender at han er litt brå eller bare stikker av. Det blir kanskje annerledes når han er vant til mange barn i barnehagen?


Til sist slenger jeg med et morsomt bilde av en annen gjest som besøkte oss mens vi spiste sen middag. Det ble forresten nok av sene middager på turene, siden vi fant ut at det var lettest å spise etter at barna var i seng. Det er ikke alltid så lett å nyte maten, og få skravla litt, mens barna henger over oss og skal ha oppmerksomheten.
Nå regner jeg med at det blir en stund til neste hyttetur, men vi lever lenge på de gode minnene en stund enda :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig tøff Daniel er! Sigrid (4) gjør fortsatt ikke det der, enda hun også elsker å bade. Men ikke i sjøen. Er spent på hvordan Ivar tar det i sommer. Når det gjelder vinen (eller ølen for min del), er jeg helt enig med deg. Jeg tror barna har godt av å se at voksne kan drikke uten å bli rare.

Elin sa...

For å si det sånn, så er jeg grønn av misunnelse nå!!! Det første badet kan vi bare se langt etter her oppe.
Dere er virkelig heldige som har fått vært med på hytteturer den siste tiden! Og jeg sier ingenting på å ta et glass vin sammen med de små jeg heller ;) Godt at dere har kost dere!
Klem!