lørdag 15. mai 2010

Easy

I dag har vi vært på et veldig hyggelig middagsbesøk hos noen venner. De har den fineste og snilleste schæferhunden, som heter Easy. Selv om Daniel bare hadde sovet i en halvtime i dag (ja, jeg vet ikke helt hva som skjedde), så var han i ganske greit humør under besøket. Jeg tipper at vi kan takke Easy for det ;)
Er det ikke rart hvor fascinert alle barn er av dyr?! Det finnes vel knapt barn som ikke elsker alt som går på fire bein, eller? Daniel er ihvertfall helt vill hver gang han får hilse på noen dyr. Siden vi bor midt i byen, så er det dessverre ikke så ofte. Vi får kanskje ta noen turer til en av disse åpne gårdene i sommer. Er det noen som har en å anbefale kanskje?6 kommentarer:

Pia sa...

Dyr fenger, ja! Henny er veldig begeistra for katten vår. Og bøker med dyr.
Og du, jeg synes du har en god blogg, bare så du vet det;)
Lykke til med siste innspurt før 17.mai!

Anneline sa...

Det er så koselig når barna for utforske snille dyr:) tror de har veldig godt av det..

Begge mine barn er også veldig glad i dyr, så det er nok noe i det du sier altså:)

Siv Iren sa...

Ja dyr er supermorsomt for både store og små. Vi har vært på Ekeberg åpen gård en del ganger, veldig koselig. Så er der en stor park med lekeplass + cafè i tillegg. Selvfølgelig blir det litt dyrt når man både skal inn og ha en del på kafeen, men hvor ofte gjør man igrunn sånt? Vel verdt det:)

Mariann sa...

De sier den beste medisin for barn er familie og DYR.
Takk for kommentar og jeg har full kontroll ang allergiene.
Med Glenn og Trym som ikke tåler melk og Brage som er allergisk for melk, egg, soya, nøtter, dyr og div pollen. Men det betyr ikke at vi ikke prøver i ny og ne. Kan jo hende de vokser det av seg, litt verre for han største da han har hatt melkeallergi i snart 40 år ;)
Ha en strålende 17 mai

Anonym sa...

Både Bogstad og Ekeberg er fint. Bogstad er gratis, Ekeberg koster littegrann. På Ekeberg kommer du helt innpå dyra, de går fritt. Ivar kjeder seg også hjemme, bæljer og bærer seg, men borte er ha ganske grei...

Anonym sa...

Dyreparken i Kristiansand :)