søndag 30. mai 2010

2 årsdag

I dag har vi vært på besøk hos fetter Kornelius, som fyller 2 år om noen få dager. Oioi, som tiden flyr! Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var verdens stolteste tante, som var syk etter å få komme på besøk på sykehuset. Heldigvis var jeg på jobb på en avdeling like ved der Kornelius ble født, så jeg var så heldig å få være den aller første til å komme på visitt.

Kornelius fikk også besøk av farmor, farfar (Daniel sin mormor og morfar), "gammeltante" Astrid og "gammelonkel" Pål. Kornelius sin familie på morssiden bor dessverre langt unna, så de kan naturligvis ikke komme på besøk..


Den Kornelius var aller mest fornøyd med å få besøk av var nok "dalle", eller Daniel som vi ofte kaller han for. Dalle og Kornelius er perlevenner, og Kornelius som er eldst, passer alltid på at Dalle også får mat, leker og alt annet han måtte ha behov for.


Nå ligger Dalle og sover. Han våknet tidlig i dag, og sov lite på dagen. I tillegg var han nok sliten etter bursdagsbesøket, så da ble det tidlig senga i dag. Vi krysser fingrene for at han sover godt og leenge :) Han har dessverre innstilt seg på sommertid, så han våkner tidligere og tidligere om dagen. Noe mor og far ikke er heelt fornøyd med..


1 kommentar:

Siv Iren sa...

"Dalle" er råsøt, i likhet med fetter Kornelius. Morsomt å lese at de allerede har sånn glede av hverandre:)