mandag 19. april 2010

Hva skal barnet hete??

Både hos foreldremanualen og hos Pias verden har jeg lest om generatoren som viser hva barnet ditt egentlig bør hete. Det var jo denne generatoren vi skulle hatt da vi lette etter navn til lillegutt!! Navn er jo utrolig vanskelig, spør du meg.
Hadde jeg bare funnet denne for et års tid siden, så hadde Daniel vært en liten Fjodor. Men hvis jeg går lenger (sånn som Pia), så skulle jo jeg vært en liten Erika, og da hadde Daniel vært en liten Folke. Og enda lenger; Erling skulle vært Justus, og da hadde Daniel vært en liten Douglas.


Hva synes du passer best? Fjodor, Folke eller Douglas??


Dette er som dere skjønner ganske morsomt tidsfordriv, så mor ble revet med her hun satt. Det var da jeg oppdaget det sjokkerende... Broren min og kona har tydeligvis brukt generatoren da de skulle finne navn til sønnen sin!!! Det kan da ikke være tilfeldig at navnet Cornelis kommer opp, mens nevøen min heter Kornelius??? Isåfall så skal min kommende niese hete Daniela. Det er kanskje litt spesielt å kalle datteren sin det samme som deres eneste nevø (på denne siden av familien), bare med en a på slutten?

2 kommentarer:

Pia sa...

He he, man blir hekta på det der. Jeg har prøvd mange kombinasjoner, og er litt snurt over at jeg ble Jahorina. Hææ?! Av alle navn, liksom!

Gøril sa...

Navnet mitt ble Franciska. Var ikke det fint eller? ;-)
Og jenta mi skal hete Edla og gutten Efraim.
Nydelige navn om jeg skal si det selv ;-)