tirsdag 13. april 2010

De første skoene

Jeg har jo selvfølgelig lest om dette med at det er så viktig at det er god støtte i de første skoene osv. Derfor tenkte jeg å kjøpe et par ecco sko som de første skoene. Plutselig meldte imidlertid behovet seg, og jeg fant frem et par joggesko som vi kjøpte i Australia. De satt som et skudd, og Daniel var fornøyd :)

Nå lurer jeg på om jeg virkelig trenger å kjøpe nye sko med det første, eller om jeg bare skal vente til barnehagestart? Vi har også arvet noen lite brukte og fine type grovere joggesko og støvler som er litt store enda.
Bestemot har ymtet frempå at hun vil gi penger til sko i 1 årsgave (supert, tusen takk!). Men ville du kjøpt sko som passer nå, eller sko som passer til barnehagestart i August?? Vi har også et par sandaler som vi kjøpte i Australia, jeg tipper at de passer ut sommeren.


Bildene er fra vår nydelige formiddagstur sammen med Eirin og Helene i går. For et fantastisk vær vi har!!!1qqqqqqq11111111111111w (det var en hilsen fra Daniel).

Håper alle har hatt en fin dag i solen :)

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg har kjøpt ecco-sko til Mathea hele veien og vært veldig fornøyd med de. Er litt usikker på hva jeg skal gjøre med Sofie og Stella nå, for de går ikke, men trenger likevel sko som de kan ha på seg ute på verandan/sandkassa osv. Går Daniel? I tilfelle ville jeg ha kjøpt noen gode sko med bra støtte rundt ankelen. Om han ikke går, ville jeg ha ventet med så dyre sko og heller brukt de han har på seg på bildet.

hildeSchaathun sa...

Jeg ville kjøpt noen med god støtte. Vi har gjort det selv og theodor går veldig greit i de.

mona sa...

Takk for tilbakemelding :)
Daniel går ikke enda, bare inntil ting som han holder seg i. Jeg tror ikke at han kommer til å gå med det første heller, men sannsynligvis i løpet av sommeren en gang.