onsdag 24. mars 2010

Shopping

Nå tenker du sikkert: "shopping, er ikke de i Vadsø??". Joda, vi er i Vadsø. Det er ikke så mange butikker her, men jeg synes at de har noen veldig fine butikker allikevel. Jeg vil påstå at Vadsø er det absolutt beste stedet å reise til hvis du skal shoppe i øst finnmark.

Det var nydelig vær i dag, så da fant vi ut at vi måtte trille en liten tur til byen. Jeg tipper at det ikke er så vanlig med bugaboo barnevogn her oppe, og det er det vel også en grunn til. Det gikk fint da, men vi måtte trille på to hjul over visse områder.


Det er kanskje ikke så smart å handle tunge ting når man skal fly hjem igjen, men denne skålen fra Lisbeth Dahl måtte vi bare ha. Da kunne vi ikke ta sjansen på å kanskje ikke finne den i Oslo!!

Skålen kjøpte vi på Saxi. Saxi må være enhver interiørintesesserte sin store drøm. Det er langt imellom butikker som har mye fint samlet på ett sted, selv i Oslo.Vi var også innom "det hvite hus", som er en brukt/antikk butikk. Der kjøpte vi disse to morsomme fatene til den nette sum av 75 kroner. Jeg hadde nok ikke trodd for ti år siden at jeg skulle få dilla på gamle ting, og elske å titte i bruktbutikker..Til sist tok vi en kaffe på Zero, hvor de også har klesbutikk. Jeg handler nesten alltid noen klesplagg med meg når vi er innom Zero. De har bl.a. klær fra Vero moda og Vila. Altså ganske billige og ok ting. Jeg tror at hun som driver butikken er flink til å plukke ut fine ting fra kolleksjonene, siden jeg alltid finner noe jeg liker. Jeg er av den typen som kan lete i timesvis i Oslo uten å kjøpe noe som helst.


Grunnen til at jeg har lagt ut de to ikke så lekre bildene av meg selv, er fordi jeg har deponert på denne skinnjakka. Den er en litt annen stil enn hva jeg vanligvis går med, men jeg likte den allikevel. Jeg klarer dog ikke å bestemme meg for om jeg skal beholde den eller ikke, så jeg vil gjerne ha ditt ærlige synspunkt. Skal jeg deponere på jakken, eller skal den få være med meg hjem?? Den koster altså ikke mer enn 400,- Men som dere sikkert skjønner, siden jeg er i permisjon uten lønn og akkurat har vært i Australia, så er ikke akkurat kontoene fylt opp til randen ;)

6 kommentarer:

Elin sa...

JA! Kjøp den! Den var stilig!!

Og den skålen; nyyydelig!

Karianne sa...

Bra du får shoppet litt:) hvis du vil ha min ærlige mening så trodde jeg det var en dressjakke helt til du skrev skinnjakke. Men det er jo ikke så lett å se på bilder. Jeg hadde nok kjøpt en mer skinnjakkeaktig skinnjakke hvis du skjønner hehe. Men for all del altså, jakken var fin og den satt som ett skudd!

Siv Iren sa...

Jeg syns skålen var kjempefin, retrofatet elsket jeg selvfølgelig, og jakken. Mja....
Syns som Karianne at den så ut som en dressjakke, jeg har sansen for litt tøffere skinnjakker når det først er en skinnjakke:)

Regni sa...

Grattis med shopping! Og jammen får du mer snø også, det er vel kanskje ikke annet å forvente i mars så langt nord?

Og jakken, jeg likte den. I og med at den er mer dressjakkestil enn de mer røffe skinnjakkene, så kan du jo røffe den opp med en grov strikkegenser, et tøft skjerf eller lignende. Eller du kan bruke den til finere anledninger og la den være med å pynte antrekket. Men er du i tvil og kan komme på jakker du allerede har som du hadde tatt på deg før du hadde valgt skinnjakken, da hadde jeg latt den bli igjen i Vadsø. Men har du skikkelig lyst på en skinnjakke og kan se for deg denne jakken som en god skinnjakkekandidat en stund framover, da er jo fire hundre veldig billig. Let us know how you go!

Marteanne sa...

Jeg tror jeg slenger meg på Karianne og Siv Iren her. (Gjør vel ikke saken lettere for deg med så delte meninger) :-)

Digger for øvrig retrofatet, jeg også! Og bollen var også kjempefin! :-)

mona sa...

Æsj, så vanskelig når det var så mange forskjellige meninger da.. Jeg synes forresten selv at den ser finere ut i virkeligheten enn på bildet. Jeg tror jeg må få svigerinnen min til å titte på den før jeg bestemmer meg ;)