torsdag 25. mars 2010

Marius mania

Her i gården elsker vi det fine gamle mariusmønsteret. Daniel har lenge hatt den fine bodyen fra ugly childrens clothing, som har vært flittig brukt. Vi kjøpte den forresten på outlet one i Vestby, for halve prisen av hva den koster de fleste andre steder.

Nå har mormor strikket denne fine genseren på bestilling. Når hun først var i gang strikket hun like godt denne kjempefine luen også :) Hun fant ikke mønster på så små luer, så den har hun bare strikket på halvveis frihånd (altså, hun har jo sett av selve mønsteret som var på genseren, men laget den til en lue istede).
Daniel er kjempefornøyd ihvertfall!

8 kommentarer:

Guro sa...

Kjempekult! Oldemoren til William har laget en sånn mariusdress med lue til Willemannen. I heftet (barneklassikere eller noe i den dur fra Sandnes garn) hun brukte var det oppskrift på babylue/barnelue, kan du hilse mormor og si. Men så ut som hun hadde kontroll uansett, da.
Men: neste gang vi sees har jeg lyst til å ta med meg deg og Eirin i garnbutikken på sagene og gi et lynkurs. Så er det bare å begynne å produsere fine plagg. Er så GØY, altså.

Renathe sa...

Elsker mariusklærne selv. Får en mariusdress i str 3 år i løpet av sommeren :) Gleder meg stort, bare håper den kan brukes litt i vinteren som kommer også :)
Herlig med en mormor som kan strikke da!

Marianne sa...

De er superfine! Har en som mamma strikket til meg da jeg var liten, og nå har den gått i arv til guttene mine! Snakker tidløst design:)

mona sa...

Guro: Vi må helt klart få til en strikkedate!! Eirin har jo kjøpt garn og greier til et skjerf, men jeg har ikke hørt at hun har begynt :)

Pia sa...

Mariusgenser hadde selv jeg da jeg var lita! Flott å se at det (fortsatt) er in!

Karianne sa...

Ååååå kjempefin!! Elsker Marius mønsteret!! Spør gjerne om hun vil strikke litt mer mot betaling!

Elin sa...

Kjempefine klær :)
Jeg har en mer en halvferdig mariusgenser til Lea liggende i en pose her. På tide at jeg leter den frem og får den ferdig kanskje ;)

Marianne sa...

Mariusgenser er knall! Og Daniel var supertøff i både genser og lue!
Flink mamma som klarte DEN kule lua på frihånd..!

Her har vi en Mariusgenser med nikkers som ligger og venter til neste vinter.. Gleder meg allerede :)
(Ikke til vinteren altså, men du skjønner... hehe)