fredag 26. mars 2010

Nydelig, sunn og lettvint babymat

I går lagde Daniel sin bestemor en fantastisk lettvint og sunn rett til Daniel. Og best av alt, han elsket det!!

Oppskrift:

Torskefilet
Raspet gulrot
Purre
En dæsj med smør eller olje

Legg en dæsj med smør eller olje på folie, og den tinte torskefileten over. Rasp gulrot over fiskefileten og legg litt oppskjært purre på toppen. Brett folien sammen, og stek i stekovn på 200 grader i 20 minutter.
Serveres med litt kokt potet og en bitteliten dæsj med creme fresh.

Til voksne har man også litt salt og pepper over fisken før den stekes.

Bon appetit

1 kommentar:

Anne-Marte sa...

Så bra! Dette må jeg prøve! Her i gården er den mest suksessrike hjemmelagde maten en blanding av potetmos, kålrabistappe og fiskepudding. Funka fint, det også. Og her om dagen "tygde" han jaggu i seg flere store biter med kyllingbryst...