mandag 15. februar 2010

Shopping

I dag har Daniel og jeg vært på shopping. Jeg trengte å kjøpe noen småting til leiligheten som skal pyntes for salg, samt at jeg skulle kjøpe noen gaver.

Jeg har lenge tittet etter en kurv til å ha klesvasken i, på veien fra badet til tørkestativet. Så da Beate tipset meg om at de hadde sånne på Søstrene Grene, måtte jo mor sjekke det ut.


Søstrene Grene ligger i Karl Johan, og det er en laang trapp ned til butikken. Jeg har flere ganger stått i toppen av trappen og lurt på om jeg skulle gidde å gå ned, men har alltid bestemt meg for at det er for mye styr. I dag var jeg derimot fast bestemt på at jeg skulle handle her, med vogn på slep. Gleden var derfor stor da jeg så de fine kurvene i forskjellige farger :D Prisen som var kr 77,- var heller ikke avskrekkende, så nå står det en fin blå kurv på badet og bare venter på at mor skal vaske klær ;)

Jeg fant også noen store, fine og hvite puter på Kid, som kommer til å passe perfekt til gjesterommet i den nevnte leiligheten, samt noen gardiner som jeg tror passer perfekt til putene. Jeg fikk faktisk kjøpt nesten alt jeg skulle ha i dag, så jeg er godt fornøyd med shoppingen.

Nå er det på tide å begynne på malingen på bilde nr 2. Så får vi se om det jeg har i hodet klarer å komme ned på lerretet denne gangen ;)

5 kommentarer:

Mariann sa...

Kom deg til ski storsenter der har du alt under 1 tak og søster grene på 1 plan og en helt herlig restaurant hvor man kan spise en bedre lunsj.
Alt på 1 sted, deilig. Litt minus at man må ta toget (bil på rep for din del) men toget stopper rett utenfor senteret, så jeg vet ikke for eller i mot???
Ha en strålende kveld og lykke til med malingen.

Elin sa...

Shopping er gøy!!
Spesielt når man finner det man leter etter , og litt til ;)
Jeg falt pladask for den puta, men her har vi selvfølgelig ikke Kid...
Og sjarmisen Daniel - en nydelig modell som vanlig :) Så ut som han koste seg i den nye kurven!

Beate Kristine sa...

Hihi! Godt du hadde suksess på Søstrenes ;)

Laila sa...

Utrulig sjarmerende Daniel:) Har tenkt same tanken, ange ganger, når det kjem til søstrene Grene. Men er gjerne verdt det da? Forresten synes eg kunstverket vart kjempe fint. Eg likte fargen supert godt! Spent på å sjå neste prosuksjon.

Ha ein finfin dag!

Marianne sa...

Hei!

Utrolig fin kurv! -Særlig med slik en fin prins oppi :o) Må nok ta meg en tur til Søstrene jeg også!