mandag 4. januar 2010

Nattavvenning del 2

Gjett hvem som sov i ett strekk fra kl 21 til kl 04!? Jepp, det ser ut til at avvenningen begynner å virke. Da han våknet kl 04 ga far 60 ml morsmelk på flaske. Vi har bestemt oss for å ta det litt gradvis, så da får han en bitteliten slump midt på natten i noen netter. Han sovnet fint igjen etterpå og sov da til kl 07, fikk pupp og sov igjen til kl 09. Hihi, flinke gutten vår! Han legger seg kl 21 altså, så at han sover til kl 09 er ikke såå utrolig.

Jeg håper ikke at han blir forvirret av at han fikk pupp kl 07 da. Jeg kunne godt fortsatt å gi han pupp da en stund til, hvis han ikke våkner resten av natten også for dette. Vi får se hvordan det blir etter flere dager med avvenning. Jeg er spent på hvordan denne natten blir, og i natt skal jeg jo heller ikke snu han hvis han ligger på magen (grøss og gru, hehe.. Jeg gruer meg litt, selv om jeg har det svart på hvitt).

Bildet har jo ikke noe med saken å gjøre, men jeg synes det er et herlig bilde. Daniel er en dag gammel og ligger i sengen sin for første gang :)

8 kommentarer:

Gøril sa...

Hælledussan så nydeliiig.
Tenk at Daniel har vært så liten da?

Og nå ligger han på tvers, på magen og er tøffere enn toget.

Sov godt i natt da Mona.

Villblomsten sa...

Lykke til med nattavenningen :-)
Nydelig liten gutt :-)

Ene gutten min var også en "magesover"
uansett hvor mye jeg snudde han på rygg ,
så var han tilbake på magen neste gang jeg tittet innom han :-)

Barneboden sa...

Jeg ville bare tipse deg om nettbutikken min for barn :-)

www.barneboden.no

Karianne sa...

Ååå så liten han var der. Tenk hvor stor han har blitt og det bare på melk hehe:) Finn ut om dere skal til australia da før vi kan begynne å snakke for alvor om tur:)

Bine sa...

Skulle egentlig ikke ta bloggrunde nå, men så var jeg innom bloggen min og la merke til bildet her på oppdateringa på blogglista mi. Måtte jo bare innom, og helledussan for et herlig bilde! Så liten i den store senga da, nei nå fikk jeg ikke mindre lyst på baby, hoho ;)

Minner litt om min venninne sånn som dere har det nå, litt hvertfall. Der er det også litt sånn mer eller mindre avvenning av pupp på natten, men det er visst ikke lett, verken for mammaen eller baby, så det blir gjerne noen timer uten søvn.. :-S
Ja, tror nok du kan ta det med ro ang magesoving, Daniel er jo stor og sterk baby nå. Husker det var som å vri om på en bryter da vi godtok magesoving (vi la han faktisk på magen en periode). Fra å IKKE ville sove så sovnet han kjempelett. Nå sover han fortsatt på magen eller på sida, men styrer dette selv. Setter seg litt opp, prater med Ole Brumm, sover litt.. Hehe ;) Lykke til videre med avvenninga!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Hehe....nei, man kommer over en del nye problemstillinger når de begynner å bli så store. Vi har ganske lite bad også, så det er ikke bare, bare å ha han der inne heller. Men Glenn synes det er greit å ta Vetle litt før jobb, så da får vi løse det slik.

Det virker som i går at de var så små som Daniel var på bildet *SUKK*

Pia sa...

Ja, tenk så fort de vokser! Vesla mi er 4 måneder, det går i pupp om natta - hyppig! Men jeg veit at det går seg til. Om en stund.
Ha en fin dag!

Mariann sa...

Gave til Daniel på bloggen min!!!