mandag 25. januar 2010

Mango- og eplemos

Inspirert av Siv, fant mor ut at hun skulle lage fruktmos til Daniel.

- Jeg skar opp to store mangoer og tre epler (fjernet selvsagt skall og kjernehus)
- Fylte vann så det akkurat dekket
- Kokte det i ti minutter
- Så hellte jeg av en del av vannet og kjørte resten i stavmikseren

Den ble litt tynnere enn jeg egentlig hadde tenkt, men Daniel var veldig fornøyd allikevel. Nå har jeg fryst litt i de små søte rice boksene mine, og laget resten som terninger. Terningene er perfekte til å putte i grøten ;)

6 kommentarer:

Elin sa...

Mmmm! Det så godt ut!!
Må prøves!!
Hvor har dere kjøpt de Rice-boksene??

Siv Iren sa...

Ble det tynt på tross av at du helte av en del av vannet før du mikset? Jeg måtte spe med mye av mitt... Spørs vel kanskje på eplene og mangoen?

mona sa...

Elin: De rice-boksene har vi kjøpt på butikken Rafens her i Oslo.

Siv: Ja, den ble tynn allikevel altså. Merkelig at det var så stor forskjell!

Regni sa...

Den så kjempegod ut! Jeg har vært litt sløv og gitt henne en del glassfrukt, men denne så fin ut. Skal sørge for å kjøpe inn mango neste gang de er på tilbud og lage jeg også. :-)

Elisabeth sa...

Nå har jeg kjøpt mango og skal prøve meg på å lage pure. Det må da bli billigere og sunnere enn de på glass. Hvor mye pure ble det ca av to mangoer? De rice-boksene så veldig kjekke ut!! Tror jeg må få søsteren min til å gå innom Rafens og kjøpe!

Siv Iren sa...

Så rart at det var så stor forskjell ja Mona. Du kokte de først og moste etterpå, ikke sant?

Ja Elisabeth, blir både billigere og sunnere, man kan jo f.eks velge økologisk om man vil. Men det beste er igrunn å ha full oversikt over hva glasset inneholder syns jeg:)