lørdag 23. januar 2010

"Lekekasse"

Da har mor endelig fått sydd en "lekekasse" til Daniel. Jeg kjøpte stoff på ikea og oppskrift på stoff & stil i desember en gang, men har ikke fått satt i gang før i går kveld.

Oppskriften jeg har brukt er "Stor multipose", og jeg må bare si "for en oppskrift!!??". Altså, dette var ingen oppskrift for idioter, selv om dette skulle være en enkel oppskrift. Til å begynne med lurte jeg på om man måtte ta husmorskolen før man kunne lese oppskriften.

Jeg startet nå med prosjektet selv om jeg var litt usikker på om jeg egentlig gjorde riktig. Da jeg kom til trinn tre sto det: "sy inn hjørnene" og så var det en bitteliten uforståelig tegning. Klokken var 00.30 og mor var muligens litt trøtt (bare for å ha en unnskyldning), jeg kunne altså ikke fatte hvordan jeg skulle sy inn hjørnene. Det endte med at jeg ga opp og gikk og la meg i stede.

Da jeg våknet igjen midt på natten gikk det plutselig opp et lys for meg, plutselig skjønte jeg akkurat hvordan jeg skulle gjøre det. Så med iver og lyst satt jeg i gang igjen i morges etter at frokosten var inntatt. Plutselig var det veldig enkelt å lage en multipose, og den var ferdig på en - to - tre. Og jeg må også si meg ganske så fornøyd med resultatet ;)


Daniel fikk farte litt rundt mens mor holdt på med sitt. Plutselig oppdaget han at det var en spennende skuff på kjøkkenet. Jaja, da er det vel på tide å montere på sperre på skuffer og skap..


Såå fornøyd var Daniel da han fant ut at skuffen var veldig spennende.

8 kommentarer:

Lisali sa...

Så fin lekekasse! Jeg sleit også innmari med oppskriften. Måtte goggle det, da fant jeg ut at det er flere enn oss som har slitt med disse hjørnene:)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa fin den var:) Skikkelig flinkis du altsaa!
Skulle gjerne sydd en slik selv jeg. Har du oppskrift?
Stoffet var ogsaa veldig fint. DET blir verre aa faa tak i her i "stygge-stoffers-land"...
KLEM!

Pia sa...

Så fin den ble! Og så flink du er!

Siv Iren sa...

Så utrolig fin den ble Mona! Nå skal jeg jammen rote frem symaskinen min jeg også. Har du lyst å legge ut en pose for "dummies"? Jeg forstår på ingen måte sånne oppskrifter:S

Anonym sa...

Takk for det :)
Jeg tenkte å sy en til i mindre størresle snart. Da kan jeg jo ta bilder og legge ut som en oppskrift ;)

Gøril sa...

Så flink du er Mona. Dette hadde jeg aldri i verden fått til. Den ble jo knalltøff.

Og Daniel, sterk, stødig og helledussan så nydelig han er.

God lørdag.

Mariann sa...

Fra alle oss som har 10 tommeltotter, kjempe fin ble den og nydelig tekstil du har fått tak i.
Ha en fortyllende lørdag

Marthe sa...

Nydelig kasse! Du er flink, du :D