søndag 10. januar 2010

Gullgutten

Ja, han er en liten gullgutt denne karen vår. Han har (ifølge mormor) oppført seg eksemplarisk hos mormor og morfar. Og da mor sendte mld for å spørre om de hadde problemer med leggingen, siden jeg ikke fikk noen mld om at han var i seng, fikk jeg til svar "ha ha, vi har vel ikke noen problemer med en sånn blid gutt".

Mor og far koste seg veldig i går kveld, med sushi og litt vin ute på byen. Og i dag har mor vært sammen noen venninner, så Daniel ble ikke hentet før kl 17.30. Det er jo utrolig hvor koselig det er å se han igjen etter å ha vært bare et døgn borte fra han.

Bildene fikk jeg sendt på mail fra Daniel sin mormor. Det ene er tatt i går eller i dag, mens det andre er tatt for 28 år siden. Litt likhet kan man vel spore!? Jeg er fornøyd med at Daniel har fått lysere hår enn sin mor da. Og beklager mormor, men min baby er søtere enn din ;)

4 kommentarer:

Marie sa...

Godgutten! Han begynner aa bli mer lik pappa'n sin ser jeg! :)

Regni sa...

Å, det hørtes deilig ut med en kveld ute. Og så tror jeg så gjerne at det var koselig å hente gullgutten deres etter et døgn borte fra ham. Jeg savner jenta mi etter bare noen timer jeg, selv om det såklart er deilig med litt me-time også. :-) Ha en fin uke!

www.mammabloggene.no sa...

Absolutt en likhet å spore :-)
Velkommen til å dele bloggen din på www.mammabloggene.no! Ha en god kveld!

Elin sa...

Vi hadde også barnevakt i helga, til begge småtrollene!
Det er godt å få litt alenetid, med ÅH så deilig å hente dem igjen :)
Så morsomt å se "det samme" bildet av deg og Daniel - ser så absolutt likheten mellom dere, men han har fått en del fra pappaen sin også godgutten deres :)