søndag 27. desember 2009

Kite og snøscooter

I dag har mor vært en tur på oversiden av byen sammen med onkel Harald for å kite. Og gleden var stor da det viste seg at mor også fikk en scootertur med på kjøpet. Jeg burde selvsagt har forstått det, men tanken slo meg ikke før vi skulle til å dra. Jeg elsker nemlig å kjøre snøscooter!!
Jeg har aldri prøvd å kite før, så dette var helt nytt. Det tok en stund før jeg hadde kontroll på kiten, men når jeg først fikk det til, så kunne jeg ikke forstå at jeg ikke hadde fått det til med en gang. Dessverre var det for lite vind til at jeg fikk prøvd meg med snowboard på føttene. Eller, det vil si at jeg fikk snowboardet på bena, men da forsvant det lille som var av vind. Det var utrolig gøy, så jeg håper at vi får til en tur til før vi reiser igjen.

Mor kiter (uten ski på bena)


Mor kjører snøscooter :DNå sitter Daniel og utforsker aviskurven til bestemor. Det har blitt litt krøll i rutinene på ferien, så han har vært sent i seng, våknet sent og hatt sene lurer. Jeg satser på at han snart blir trøtt, for når han er i seng skal mor en tur på byen. Far er allerede ute sammen et par tanter og en onkel og bestemor sitter klar til å være barnevakt.


Håper alle koser seg i romjula!!

3 kommentarer:

Elin sa...

Heldiggris!!
Elsker også å kjøre scooter! :D Det er jo så morsomt!!
Kos deg så masse ute på byen!! Og en fortsatt god jul til deg og dine!

Bine sa...

Brr, det så kaldt ut, hehe! Snøscooter er artig ja, fart og fres! :-D Her koser vi oss også i romjula, og håper dere koser dere videre :)

Mariann sa...

Så sporty mama du er da, skikkelig tøffing. Ser ut som du har en flott juleferie. Klemmer herfra.