søndag 8. november 2009

Farsdag og fortsatt syk

Daniel er fortsatt syk. Han hadde i dag, som i går, over 39 i temp på morgenen. I natt har han heller ikke sovet godt, og har vært oppe hver hele eller hver andre time. Jeg har prøvd å dryppe saltvann i den tette nesa hans, uten at det hadde noen effekt. Vi skulle nok kjøpt en sånn nesesuger..
Han var blid og fornøyd da han sto opp da, og han hadde til og med husket å kjøpe gave og kort til pappa på farsdagen ;)

6 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så snill du er da Daniel, tenker på pappaen din selv om du er syk. Håper du snart blir bedre lille venn:)

Gøril sa...

Det er snill Daniel det ja, som tenker på pappaen sin når man er syk og svak.
Når Tildus var tett i nesen synes jeg ikke saltvann funket overhodet, men morsmelk fungerte her, fungerte veldig godt også.
Har du hevet hodeenden av sengen hans, det pleier å hjelpe litt på tettheten.

God bedring og stor klem :)

mona sa...

Gøril: Det er nesten litt pinlig å di det, men det hadde jeg faktisk ikke tenkt på. Hehe.. Takk for påminnelsen :)

Anonym sa...

Hei Mona!

Titter innom bloggen din av og til! Koselig!

Har et tett i nesa tips å komme med. Du har kanskje hørt om den: Nåsfrida nesesuger + saltvann. Du får kjøpt den på babyshop til 99 kr. Det er en slags slange/kateterslange med et eget rør + hygienefilter, hvor du kan suge ut snørret (du får det ikke i munn!). Den er helt superduper!! Du kan også kjøpe ekstra hygienefilter. Du kan se den under diverse hvis du går inn på babyshop sin nettside, fikk ikke lagt til linken. Har brukt den litt på David da han hadde tett nese en periode. Jeg både drypper med morsmelk og saltvann.
God bedring til Daniel. Stakkars liten :(
Kirsti

mona sa...

Takk for supert tips, Kirsti! Den skal jeg kjøpe i morgen. Koselig at du titter innom bloggen også :)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Stakkar lille...! Haaper han snart blir frisk igjen. Treiga meg skrev tidliger bare at morsmelk ikke funket, UTEN aa skrive hva som faktisk funket, nemlig saltvann! Men naa ser jeg jo at du har faatt det tipset over allerede!
Ha en fin kveld:)