søndag 4. oktober 2009

Sove, sove, sove

Jeg nevnte en dag sist at Daniel hadde vært litt vanskelig å legge i noen dager. Heldigvis har det vært tilbake til normalen igjen de siste dagene.
I det siste har Daniel lagt seg kl 21-22, spist kl 04 og 06 og vært klar for dagen kl 08. De siste nettene har han faktisk hoppet over 06 måltidet. Den første natta det skjedde trodde jeg at det var jeg som hadde glemt at jeg hadde vært oppe. Hehe.. Jeg hadde lukket vinduet på rommet vårt (det må lukkes kl 06 pga bråk ute) uten at jeg husket å ha gjort det. Derfor trodde jeg at jeg kanskje hadde vært og ammet Daniel også uten å huske det.. Jaja, heldigvis var det ikke ammetåka som hadde gått helt i spinn.
I morges våknet Daniel kl 06.30 og var klar for å stå opp. Jeg fikk han til å ligge i sengen en times tid til, men kl 07.30 kom mormor inn og hentet han (vi har sovet hos mormor og morfar i natt). Så i kveld var det en trøtt og litt gretten kar som sovnet som en stein ved puppen kl 20.30. Jeg krysser fingrene for at det ikke betyr at han våkner og er klar for å stå opp kl 06.30 i morgen også.....

Dette bildet tok jeg for et par uker siden. Sånn ligger han omtrent hver morgen når jeg kommer inn til han, hehe..

6 kommentarer:

Siv Iren sa...

Nå er jeg spent på når han våknet i dag, men det høres jo igrunn ut som om han er i ferd med å flytte litt på døgnet sitt. Legge seg før og stå opp tidligere. Velkommen i rekken av morgenfugler :P:)

mona sa...

Hehe.. NEIII, her er det ingen som skal snu døgnet ;) Han våknet kl 07 i dag, kliss våt stakkars. Jeg trodde faktisk at han skulle sovne igjen etterpå, for han lukket øynene og lå så fint der. Men etter kort tid begynte pratinga, hehe.. Og han prater ganske høyt om morgenen altså!
Det endte med at jeg tok han inn i sengen vår for å se om han sovnet der, og etter en times tid gjorde han det. Hehe.. Her skal det tvangssoves på morgenen :)

Anonym sa...

Jeg skulle ønske at vi kunne tvangssove litt her også, Tilde er nemlig klar for morgenen SENEST kl 07.00. Og da er hun LYS våken. Mammaen er ikke klar da, og lærer aldri å legge seg om kvelden. Tilde legger seg jo 19.00...

Morsomt å se hvordan Daniel ligger i sengen sin, slik ligger nemlig ei frøken her også, av og til ligger hun med føttene i hodeenden og hodet langt under dyna. Litt skummelt i grunn..
Skjønner ikke hvorfor hun må drive å snu seg sånn.

Klem fra Gøril

Siv Iren sa...

Når du sier det så våkner faktisk Mali om natten for tiden, gjerne rundt 05. Kanskje det er det samme han driver med? For da babler og skråler hun noe fælt så jeg ikke får sove. Men så plutselig etter en halvtime time så sover hun like fint igjen, vil ikke ha mat heller, bare babler.

Her legges det 18.30 og når det er morgen varierer fra dag til dag. Vanskelig å si egentlig, for sjelden hun får våkne av seg selv, men tipper rundt 07.

Kan forresten anbefale sånn sovepose Gøril, de selger både på h&m og ikea + andre steder. Vi bruker pysjamas, sånn pose + en liten lett vogndyne på toppen nå. (Frostig mamma:P) Men da får de hvertfall ikke noe over hodet.

Elin sa...

Så godt at det rettet på seg med tanke på sovingen! Og så godt å ha en mormor som kommer og henter når knøttene er ferdigsovet!
Hihi, tvangssoving kjenner jeg også til ;) Jeg er et B-menneske delux så om W våkner for tidlig har han bare med å sovne igjen, som regel i vår seng. I det siste har han våknet og vært klar for å stå opp rundt kl 06, og det nekter jeg rett og slett...

mona sa...

Gøril: Du er ikke den eneste som sliter med å komme deg i seng. Vi er som oftest ikke i seng før kl 01. Blir ikke så mye søvn når man må amme kl 04 og 06 og stå opp kl 08...
Elin: Godt å høre at det ikke bare er vi som driver med tvangssoving, hehe