lørdag 3. oktober 2009

Selbuvotter og ny bil?

Nå ser det jammen ut som at vi har funnet bilen vår. Har ikke sett den enda, men den virker veldig bra. Skal se på den en dag til uka, og har avtale om å kjøpe den hvis vi er fornøyd. En Ford focus stasjonsvogn, 2006 modell med to års garanti. Gleder meg!!

Jeg fant ut at jeg måtte legge ut noen bilder av disse nydelige selbu- vottene og sokkene som vi fikk i gave fra tante Aina og onkel Stig. Håper virkelig ikke jeg tar feil nå.. Jeg har egentlig fullstendig oversikt i hodet over hva vi har fått fra hvem til Daniel (ikke tull). Men vi har fått flere selbulester i forskjellig str og farger, derfor er jeg bare 95% sikker på at disse med votter til er fra tante og onkel.
Uansett så er det en av favoritt accessoarene jeg har til Daniel. Vi bruker de så og si hver dag nå som det er kaldt, og jeg får mye skryt for dem. Det er så utrolig praktisk at det er knyting både på sokkene og vottene også :D

Dette bildet er fra i går. Sammen med mormor i parken


12 kommentarer:

Siv Iren sa...

Utrolig morsomt at du har lagt ut bilder av vottene og sokkene her, jeg skulle nemlig be deg om å ta et bilde så mamma kunne se hvordan de ser ut. Hun skal nemlig strikke sånne til Mali, jeg syns Daniel sine var såååå fine!

Bine sa...

Åh, så fine de var! :-)
Så flink du er som husker sånt. Trodde jeg skulle huske jeg og, men nei. Angrer bittert på at jeg ikke skrev liste til å begynne med..

Mari sa...

Åh de var nydelige! Elsker sånne strikkede sett på småtrollene :) Heldig du er som har fått slike gaver til gutten din :)

Ha en herlig søndag!

Karianne sa...

Hva??? Bytte ut puntoen? Kan ikke tro hva jeg hører. Den hører liksom til da skjønner du.
hehe, neida, på tide Mona, på tide.

mona sa...

Takk! Ja, vi er heldige. Vi har fått masse fine gaver :)
Bine: Jeg har skrevet liste også faktisk, så jeg kan jo forsåvidt sjekke der. Men skjønner godt at man går i surr, man får jo så mye til disse små.
Karianne: Ja, puntoen knela. Hehe.. Så da fant vi ut at det var på tide med en familiebil.

Anonym sa...

Hei
Joda, mona det er helt rett ang selbuvottan og sokkene, di er fra oss :). Flott video av Daniel, han e bare til å spise opp. Gleder mæ å treffe dere når æ kommer til oslo.
Klem fra kalde nord, i skrivendestund er det 1,5 grader ute og litt sne øverst på fjelltoppene;(.Det var minus tre kl 0700 idag når æ kjørte på jobb, huff å huff snart vinter. Aina

Anonym sa...

Så fine votter og sokker. Kan tenke meg de er varme og gode. Sokkene så veldig geniale ut synes jeg, så lurt med sånn knyting slik at de ikke faller av.
Er ikke så langt unna Selbu her jeg sitter nå faktisk ;)

Stor klem fra Gøril og lillekjæresten til Daniel, lille Tidusen

Siv Iren sa...

Er de hjemmestrikket eller kjøpt Aina? Mamma skal strikke sånne til mitt lille gull, så jeg er ute etter oppskriften:)

Renathe sa...

Åååh helledussan så søte! Jeg har iallefall ti par selbu sokker til meg selv, men stakkars david har jo ingen!
*har lyst på* Skal høre me oldemor som ha strikka mine om han kan få noe slikt i julegave. Søteste jeg har sett på lenge! <3

Elin sa...

De var utrolig flotte!! Også så praktisk med med snøring i både votter og sokker :)
Her har det blitt kaldt så må hive meg rundt å skrikke votter til William snart så han ikke blir kald på småfingrene sine.

mona sa...

Ja, de er helt geniale! Du traff med den gaven der, Aina ;)
Siv: Jeg mener å huske at Aina sa at de er kjøpt. Har du søkt etter oppskrift på nettet?

Anonym sa...

Hei hei..
Så flott at selbuvottene og sokkene falt så i smak :).
Siv: di er hjemmestrikket men ikke av meg, er kjøpt her i nord på en husflid butikk i lakselv.
Aina