torsdag 15. oktober 2009

Missing meitai og kaos på kjøpesenteret

Jada, vi har klart å miste den fine meitaien som jeg var så stolt over å ha sydd... Sannsynligvis har vi mistet den ut av vogna i parkeringshuset på Sandvika storsenter. Jeg sendte en mail dit, men de hadde ikke fått den inn.
I dag kjørte vi en tur tilbake, for å handle litt og for å se etter den i parkeringshuset. Jeg tenkte at jeg endelig kunne få kjøpt meg noen nye klær (det begynner å bli krise på garderobefronten)..
Vi dro sent og tenkte at vi skulle ha senteret nesten for oss selv. Da vi kom i parkeringshuset syntes vi det var litt rart at det var helt fullt en time før stengetid. Da vi kom inn viste det seg at det var nattåpent og moteshow. Det stappfullt med folk, for å si det mildt. Vi orket bare å gå en rask runde, før vi bestemte oss for å kjøre hjem igjen. Det var nærmest umulig å komme frem både i butikkene og på selve senteret. Jeg fatter ikke at folk orker å handle i sånn kaos!
Og meitaien så vi ikke snurten til..

Da må vel mor frem med symaskinen igjen

3 kommentarer:

Elin sa...

Huff, så kjedelig at dere ikke fant meitaien :(

Nei huff, jeg kan heller ikke forstå at folk gidder å stå som sild i tønner. Jeg styrer glatt unna sentre når jeg VET at det kommer til å være masse folk... Bedre blir det jo ikke når man skal bakse innimellom folkemassen med en vogn i tillegg. Blir jo bare stresset og svett av sånt.

UnePune sa...

Kjedelig med den meitaien da - den var jo kjempefin! Barnevogn + nattåpent er en dårlig kombinasjon =P Husker jeg synes nattåpent var toppers når jeg var "ung", men nå er jeg for gammel, haha!

Bine sa...

Æsj, så kjedelig! Men du syr altså selv? Den på bildet? Den var jo rååfin!

Jeg klarte å kjøpe en brun med rosa her en dag. Dum er jeg vettu, har jo gutt, men den var jo så fin. Går jo an å snu så det rosa vender inn.. men likevel.. haha. Skulle hatt blå jeg, er jo glad i blå og ;-)