torsdag 15. oktober 2009

Jeg har strippet senga

Jeg har en stund tenkt på om jeg kanskje skulle fjernet sprinkelbeskytteren på senga til Daniel. Han ligger jo alle veier i senga om dagen, og vikler seg helt inn i sprinkelbeskytteren.
Så etter å ha lest i går at hverken sprinkelbeskytter eller lammeskinn er anbefalt i forhold til fare for krybbedød (dette gjelder etter at de begynner å snu seg, såvidt jeg forstod det), så fjernet jeg den like godt med en gang. Lammeskinnet tenker jeg å fjerne når han begynner å snu seg over til magen.


Hehe, dette bildet er tatt et par sekunder etter det første ;)

7 kommentarer:

Elin sa...

Hehe, ja de begynner å bevege seg raskt nå! De skjønner seg bare mer og mer på kroppen sin ;)

Mariann sa...

Åå, jeg visste ikke at sprinkelbeskytteren var farlig... hmmm, det må jeg tenke litt på. Så synd med den fine meitaien din :-( håper du glemmer det fort og får laget en ny (og sikkert myyye finere :-)) Ha en flott fredag i ruskeværet.

silja a sa...

Ja det gjorde du nok rett i. Du bør heller ikke vente så lenge med å flytte senga ned. Før du aner ordet av det har han dratt seg etter henda opp og bikker over kanten..

mona sa...

Ja, det har du rett i, Silja! Jeg skal flytte den ned snart!!

Gøril sa...

Kanskje jeg også burde fjerne sprinkelbeskyttelsen? Jeg over normalt redd for krybbedød, så..

Takk for tips Mona, visste ikke at det var farlig jeg.

mona sa...

Gøril: Jeg visste ikke det jeg heller, men har tenkt at det kanskje ikke var bra når han vikler seg sånn inn i den. Leste det rikrignok ikke hos den mest pålitelige kilden da, hehe.. Men det var ei på et mammaforum som hadde ringt landsforeningen for uventet spebarnsdød, fordi barnet hadde begynt å snu seg på magen. Da hadde de visst sagt at sånne ting burde fjernes..

Guro sa...

Takk for tipset:) Sprinkelbeskytteren rundt senga til Willemann ble fjernet da jeg leste innlegget ditt!