søndag 11. oktober 2009

Julaften??

Når det gjelder leker til Daniel, så har vi egentlig ikke tenkt til å kjøpe noe særlig med leker selv. Dette fordi barn i dag får så utrolig mye gaver. Jeg har hørt mange mødre som klager over at barnerommet er fullt av leker som ikke blir brukt en gang, så dette tenkte vi å gjøre et forsøk på å unngå - til en viss grad da..
Meen, så er det jo noen leker man ønsker at barna skal ha da. Derfor hadde jeg allerede begynt å tenke ut hvilke leker som er fine å ha, sånn at Daniel kunne ønske seg disse til jul.

I går kjørte pappaen til Daniel, Daniel og jeg til Sandvika storsenter. Da vi kom dit sto det en stor plakat om at det var 50% på hele lekebutikken ved siden av senteret. Hmm.. Vi måtte jo bare gå dit en tur. Etter en liten runde i butikken endte vi opp med å kjøpe så og si alle lekene vi hadde tenkt at Daniel skulle ønske seg til jul. Hehe.. Det eneste som fortsatt står på lista er vel duplo..
Jeg hadde egentlig tenkt til å ønske en brio gåvogn til Daniel. På lekebutikken i går fant vi en gåvogn som så helt lik ut, som var på tilbud til 100,- Jeg syntes ikke at vi kunne forsvare å gå for brio i stede da, så vi endte opp med å kjøpe denne. Vi fikk jo faktisk alle lekene vi kjøpte til samme prisen som det ville kostet for en fra brio, så da må vi vel si oss fornøyd :)

Daniel prøver ut gåvogna si

Mm.. Denne smaker jo godt

Hmm.. Kanskje jeg skal gå den veien?


Vi hadde egentlig tenkt til å kjøpe en badeand til Daniel, men endte med å kjøpe dette settet fra Fisher-Price. Den store båten er sikkert supert å ha i badekaret hos mormor og morfar!Vi slo også på stortromma og kjøpte denne avanserte "putte kassen". Den spiller sanger, lager lyder og sier tall.
I tillegg kjøpte vi en sånn gammeldags trepinne med et dyr i enden. En sånn som man kan kjøre langs gulvet, og så går bena til dyret rundt. Det var visst ikke så lett år forklare, men den var fin ihvertfall. Morsomt med gammeldagse treleker!

12 kommentarer:

Gøril sa...

Oj, kan han STÅ?
Jeg blir kjempeimponert jeg altså, han er jo så sterk. Mi klarer ikke engang stå i fanget noe særlig, når hun blir holdt i tillegg.

Det var kjempefine leker ja.
Gleder meg til jul, jeg skal ikke kjøpe noe, for jeg sparer jo som du vet. Jeg skal derimot skrive de fete ønskelistene, hehe.

Klem

Anne-Marte sa...

Herregud han er jo kjempeflink! :-) Imponerende, altså. En sånn vogn står på lista vår også, men spørs om ikke Sverre må vente til jul. Han har forresten begynt å krype fremover på gulvet nå. Veldig morsomt, altså. Gleder oss til å se dere på tirsdag!

Elin sa...

Så flink en liten stor-gutt!! Han er jo kjempesterk, Mona!!

Vi tenker også som dere, at vi ikke kommer til å kjøpe leker til William. Noe har vi jo etter Lea som kan brukes, mens noe må byttes ut og derfor er vi i gang med ønskeliste til jul vi også :) Gåvogn skal faktisk vi kjøpe til han til jul. Skal kjøpe den de har på Ikea...lyseblå selvfølgelig ;)

mona sa...

Jeg må nok innrømme at bildene lyver litt altså.. Han sto ikke stort lenger enn at vi fikk tatt bildene, og da måtte vogna stå inntil veggen foran ;)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Wow, jeg ble ogsaa mektig imponert over aa se at han kan staa! Gutten er jo ikke gammel;)
A suser naa over gulvet her. Utviklingen har virkelig skutt fart i det siste!
Moro naar det skjer ting.Sikkert mest moro for han som sikkert blir dritmisunnelig paa storebroren som kan saa mye!
Kjempefine ting dere fikk kjöpt da til en bra pris. Saann liker vi:)

Siv Iren sa...

Jeg ble helt paff her jeg, Mali kan på ingen måte stå enda. Ikke så jeg rekker å ta et bilde en gang, forøvrig ikke noe særlig på fanget heller.

Du får tenke ut noen andre ting du kan ønske deg. Hva med tripp-trapp eller nr 2 bilstol? Vet dere har sittestol, men den vil han kanskje vokse ut av etterhvert? Ullklær?

Gøril sa...

Siv Iren: Kanskje hun burde ønske seg (eller til Daniel da) noe på Nøstebarn?
Du har hørt om Nøstebarn du eller Siv? Det er en sånn derre butikk som selger fine og gode ullklær..
Det visste du kanskje ikke? :D

hihihi ;-)

mona sa...

Hehe.. Jeg har allerede satt opp ullklær på ønskelista. Skal nok finne på noe annet lurt også ;)
Daniel har jo vært ivrig på å stå i fanget siden han var 1 1/2 mnd. Så jeg tipper at jeg skulle klart å tatt et sånn bilde tidligere også. Men han har ikke særlig med balanse hvis man ikke holder han, så han bikker fort til den ene siden.

LilleB sa...

Oh! Kul shopping :D Og for noen kule bilder!!! Trodde først det var reklamebilde for vogna, men det var da buggisen som stod bak?? Og likner da fryktelig på Daniel.. osv. Hihi. Før du vet ordet av det farter han rundt med den vogna. Og plager livet av deg med den puttekassa ;)

Mariann sa...

Grattis med så mange fine nye ting :-) En sånn gåstol ønsker Emilie seg også, og hun syns nok Daniel var ekstra tøff der han sto og hang på sin fine røde :-) Ha en fin mandag.

Regni sa...

Føyer meg inn i rekka av imponerte lesere og slenger på en grattis med de nye fine lekene!

Bine sa...

Så flink til å stå han er!! Også bak den flotte gåvogna som wow - var billig :-D For et kupp!

Ang leker så er jeg helt enig, hehe. Jeg liker ikke plastikk-leker, men vi har allerede kjøpt noen :humre: Sjekk ut riktigeleker.no, der var det mye fint :-D Og mittrom.no! Ønsket litt derfra vi og nøstebarn såklart, hehe.