lørdag 24. oktober 2009

Daniel ruller

Helt siden før Daniel var 3 mnd har det sett ut som at han når som helst skulle rulle fra rygg til mage. Fra mage til rygg har han rullet siden han var 19 dager gammel. Jeg skjønner at han selvfølgelig ikke visste hvordan han skulle gjøre det den gangen, men jeg er overbevist om at han kjempet hardt for å komme seg over på ryggen. Så det var kanskje ikke bevisst, men heller ikke tilfeldig.
Andre veien har det altså tatt nesten 6 mnd å lære seg. Det skal sies at jeg bare legger han på rygg når han akkurat har spist, og at han ellers ligger på magen. I dag hadde han altså spist, og jeg la han ned på rygg. Vips, to sekunder etterpå lå han på magen gitt..
Jaja, da var vel tiden inne for at mor skal begynne å bekymre seg for at han skal rulle over på magen i senga.

Dette er et gammelt bilde av den berømte bananstillingen som ofte er forstadiet til at de ruller rundt. Det er forøvrig sånn Daniel har sovet hver natt de siste ukene, ser jo behagelig ut..

7 kommentarer:

Gøril sa...

Tilde snur seg hele dagen fra rygg til mage, men aldri på natta. Hun liker ikke å sove på magen, og det er jeg glad for.
Hun sover i den samme superbehagelige sovestillingen som Daniel ;-)

Satser på at Daniel ikke snur seg på natten, for det er nok å bekymre seg for.

Anne-Marte sa...

Samme her! Sverre har rullet fra rygg til mage i snart to måneder, men aldri når han sover. Tror det hjelper litt at vi bruker pose med dyne oppå, men jeg tror ikke du trenger å bekymre deg! :-)

Siv Iren sa...

Samme her, sjeldent det er rulling i søvne. Og er det det så gir hun raskt beskjed med masse babling. Ellers soves det i bananstilling her også gitt:)

Men GRATULERER med rulling!!!:D

mona sa...

Godt å høre! Vi får satse på at det samme gjelder for Daniel :)

Bine sa...

Så flink da! :-)

Isak snudde seg ganske tidlig, men lå faktisk på ryggen i senga fordet. Men nå foretrekker han å sove på magen og jeg har lest overaaalt at når babyen selv klarer å rulle rundt, så er h*n såpass sterk at det ikke skal være fare forbundet med å sove på mage.

Men blir du bekymret så kjøp evt en pose ;-)

Elin sa...

Gratulerer med en liten rullegutt!! Flink er han :)

William rulle rkun fra rygg til mage og i likhet med de andres barn over her så skjer det aldri om natta. Da ligger han i bananstilling eller på rygg med henda over hodet.

¤ Mini&moi ¤ sa...

Takk for gratulasjonen,snart er det deres tur;-)

Så flink Daniel er. Det er rart hvordan de plutselig knekker koden på dagen.
Jeg har kjøpt en pose fra HM (149,-) som gjør at det er vanskelig å snu seg over. Anbefales! Det er god plass i den og det er heller ikke noe som man skal binde fast, så det er ingen tvangstrøye;-) Om jeg ikke bruker den en dag, havner han rundt i senga før han sovner, og da sovner han ALDRI!

Ha en fin dag:-)