søndag 6. september 2009

Overnatting hos mormor

I går var Erling og jeg en tur på byen. Erling sin kompis, Thomas og jeg hadde ordnet en forsinket overraskelsesfest for Erling som ble 40 år i sommer. Kjempegøy!! Og Erling ble skikkelig overrasket også :)

I går i 18 tiden kom Daniel sin mormor og tok med seg Daniel hjem til seg (litt over en halvtimes kjøretur).
Vi var så heldige å arve en fin sprinkelseng av Alf og Gøril før Daniel ble født, denne er montert med ny madrass hos mormor og morfar. Supert å ha en egen seng stående der for anledninger som denne! Ja, for jeg regner ikke med at det blir siste gang Daniel reiser på overnattingsbesøk til mormor og morfar ;)

Overnattingsbesøket gikk kjempefint! Daniel hadde med seg godt med morsmelk som jeg har pumpet. Han spiste veldig lite før han la seg i går kveld, men sov helt til 06.30 allikevel. I morges spiste han godt og var blid og fornøyd. Litt utpå dagen i dag kom han hjem igjen med koffert og stellebag. Det virket faktisk som han ble glad for å se mammaen og pappaen sin igjen, og han smilte som en sol da han så oss <3 br="" det="" et="" mammahjerte.="" varmer="">Tusen takk for hjelpen mormor!!Her er mormor med sine to barnebarn :)

Ingen kommentarer: