lørdag 19. september 2009

Opp på knærne og besøk hos mormor og morfar

Det er en stund siden jeg syntes det så ut som at Daniel prøvde seg på å komme seg opp på knærne når han ligger på magen. Men det er ikke før i dag at jeg virkelig så, og var sikker på at han var oppå knærne. Jeg fikk tatt et litt dårlig bilde med mobilen. Han er jo ikke lenge oppe av gangen da, men han karrer seg nå litt bakover ved å prøve å komme seg opp og frem.
Jeg kan ellers melde om at Daniel har hatt en super natt og dag hos mormor og morfar. Fetteren til Daniel, Kornelius kom også en tur i dag. Veldig koselig!
Og så kan jeg melde om at øynene til Daniel allerede er nesten helt bra. Så da får vi vel dryppe i et par dager til før vi gir oss med øyedråper

Jeg har bevis.. Litt dårlig da men, man kan vel se det??

Gutta har fått like klær i gave fra mormor. Er de ikke fine??

Hihi :)

Og Daniel satt såå fint i stolen da vi spiste middag. Vi kan kanskje snart ta stolen med hjem og begynne å bruke den?5 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så fine de var i nye ullklær, hvor er de kjøpt? Så veldig gode ut:)

Stolen kan sikkert snart taes i bruk ja, tror Nora begynte å sitte når hun var 5 mnd eller noe sånt. I teorien skal de vel igrunn ikke sitte før de kan sette seg opp selv da, men....

Anneline sa...

Så utrolig flink Daniel er!! Felix har så vidt begynt å dra seg fremover på gulvet med armene, men er ikke i nærheten av å løfte seg opp på knærne enda.

Og så søte fetterne var sammen, skikkelig tøffe i nye klær!

mona sa...

Siv: Ullklærne er joha fra babyshop. Buksene er ikke i ull da, de er fra HM, men veldig fine synes jeg!

Anneline: Så flink Felix er som drar seg fremover da! Daniel klarer bare å ake seg bakover og rundt i ring :)

Mari sa...

heisann!! Så koselig at du vil være med på min giveaway :) Lykke til når trekningen kommer!

Sitter her og smiler over de vakre bildene av lille Daniel - nydelig unge. Og så flink mei-tai-syende-mamma han har! Den var superfin!

Ha en herlig Søndag videre :)

Elin sa...

For en flink gutt dere har!! Kjempeflink er han :)

William er begynt å dra bena opp under seg når han ligger på mage, men han klarer ikke å løfte seg opp på armene samtidig.

Vi har også sånne ullklær, bare at vi har heldress og den lua. De er kjempegode!!