tirsdag 29. september 2009

Høst, høst, høst og barseltreff

Det føles som om høsten plutselig kom, sånn helt over natten. Det har vært så deilig temperatur lenge, så plutselig i går kveld var det iskaldt. I morges da Daniel og jeg gikk ut var det skikkelig kald høstluft. Så jeg pakket på Daniel dyne og et deilig tjukt strikkapledd, som han var så heldig å få i gave fra min kusine, Ulla.
Det var jo forsåvidt på tide at høsten kom for fullt, det er jo tross alt snart oktober. Har vært utrolig deilig med den fine høsten som har vært, nå som jeg går hjemme i permisjon. Jeg håper det fine været holder seg en stund til, selv om det er blitt kaldt i luften.

I dag har vi vært på freff med barselgruppa igjen. Denne gangen var vi hjemme hos Marthe, som disket opp med nydelig lunch og kaffe. Veldig koselig!

I kveld kokte pappaen til Daniel en gulrot, som vi moste og ga noen smaksskjeer av. Se bildet under hvis du lurer på hvordan det gikk ;)


Høstblader på bakken langs Akerselva

Daniel og Hanna ligger på gulvet med hvert sitt prosjekt, William ligger og tenker, mens Joakim poserer stående for fotografen :)


Hehe, det går hardt for seg. Daniel og Joakim

Og sånn gikk det da vi smakte på gulrot. Like etter at bildet ble tatt kom gulroten opp igjen med en god posjon melk. Ingen stor suksess altså...

6 kommentarer:

Elin sa...

Huff, det er ikke bare bare å bli stor gutt som skal begynne å spise mat :/
Heldig dere som har fint høstvær... Det har vi blitt snytt for så langt her oppe! Har bare hatt regn og vind til nå, og nå er snøen på tur nedover fjellene...

Siv Iren sa...

Ja vi har hatt en nydelig høst hittil! Kjempedeilig :D

Like lite suksess med smakingen her, prøver å gi en smak av noe mat innimellom, men hun liker det virkelg ikke altså. Vet ikke hvordan dette skal gå jeg. Vi har heldigvis litt tid på oss enda:)

Elisabeth sa...

Mat er ingen stor hit her heller om det er noen trøst. Tror storesøster var åtte mnd før hun synes det var noe stas med noe annet enn melk. Håper ikke det tar så lang tid denne gangen...

Anneline sa...

Så kjedelig at han ikke liker noe av det dere gir han, men det er ikke så rart, så godt som det er med morsmelk..hihi..

Det blir nok bedre etter hvert, skal du se:)

Anne-Marte sa...

Stygt å le, men det der er jo utrolig festlig! :-D Har du prøvd fruktmos? Vi hadde stor suksess med fruktmos av eple og pære første gang vi prøvde. I dag opplevde vi for første gang å gi Sverre noe han ikke likte. Det var et glass med grønnsaksmos med blant annet gulrot og potet. Tydeligvis ikke så populær den gulrota, altså! :-)

mona sa...

Hehe.. Ja, man må jo bare le av det. Vi prøvde faktisk fruktmos her om dagen. Fikk ikke så mange grimaser av det, men han var ikke ivrig på å spise det heller..
Heldigvis klarer han seg fint på morsmelk enda, så vi har jo litt tid på oss :)