onsdag 26. august 2009

Barselgruppe og venninnetreff

I går var det barselgruppe igjen. Kjempekoselig! Som vanlig gikk vi på Copa con Oro på Sagene. Etterpå gikk vi på et lite besøk til Ida og Sarah (som nå er 1 1/2 uke gammel). Der var også Mina og Ellinor. Mormoren til Daniel og mormoren til Ellinor gikk i svangerskapsklubb sammen da de var gravide med Mina og meg. Så jeg kan vel si at jeg har kjent Mina siden før jeg ble født :)


Daniel og Hanna(h?) i barselgruppa.


Litt flørting på gang?


Daniel sammen de nydelige jentene Sarah og Ellinor. Ellinor er faktisk 2 mnd yngre enn Daniel, men hun er nesten like lang. Ellinor var hele 56 cm lang da hun ble født


Daniel og Ellinor begynner å få nok av alle bildene som skal tas.

Og her er Mina og meg sammen brødrene våre da vi var små. Mina i rosa og jeg i blått.


En liten samling fra svangerskapsklubben anno 1981. Fra venstre: Håkon, Mina (som drar meg i ryggen), meg, Ole Martin, Merete og så lille sinnataggen Elisabeth (til de som lurer, så er det "russebil" Elisabeth ja ;))

8 kommentarer:

Mina sa...

haha, så utrolig morsomt med de bildene fra 1981... Jeg var en skikkelig bølle, jo ;)

Elin sa...

Oj, ser jeg en liten likhet mellom barnebildet av deg og Daniel?? Søte er dere begge to :)

Bine sa...

Så mange koselige bilder! Artig å se barselgruppe fra "gamle dager", hehe. ;)
Blir nok jeg melder meg inn i goboken ja, gudmora til Isak ville gjerne melde han inn, så da må vi nesten slå til, hehe!

Marie sa...

Du som henger paa Sagene.. :) Du burde dra innom Lille Vintage, en bruktbutikk for barneklaer og utstyr! Den aapnet da vi var i Norge sist! Vi gjoer oss klare til en liten weekend paa Curtis Island, utrolig hvor mye ting og tang vi pakker med oss.. Puh!
Klem Marie

christina sa...

Nydelige unger da Mona, både anno 1981 og 2009;)

mona sa...

Takk for hyggelige kommentarer :)
Elin: han er nok en god blanding av mammaen og pappaen sin, så ikke umulig at du ser en viss likhet ;)
Marie: Takk for tipset, skal se etter butikken neste gang jeg er på Sagene og har tid.

Bine sa...

Hei igjen, og takk for svar på innlegget.

Ferie har jeg ikke, siden jeg ikke har noen jobb, hehe. Men jeg fikk jo feriepenger, og har klart å sette av litt av de pengene hvertfall :-) Nå har jeg fått min siste storutbetaling av mammapenger, og jeg setter av husleie etc for 2 mnd, og setter litt av pengene på en sparekonto. Prøve å ikke ha pengene så tilgjengelig. Får se hvor lenge dette går. Nå har jeg jo faktisk ingen jobb å gå tilbake til, og har rett på dagpenger. Kanskje håpe at det ikke dukker opp jobb med det første, hehe. Huff, føler det blir litt feil og, men har jo ikke mange muligheter heller da!

Anonym sa...

Hei.
Jeg er mamma til Mona og synes det var artig å se igjen bildet fra 1981. Og til dere unge mødre: Barna vokser så utrolig fort og dere må nikose dere med dem så lenge de er små. Synes ikke det er lenge siden Mona var liten, men nå er hun mor selv. Vi i svangerskapsklubben fra 1981 holder fortsatt sammen og nå er det to av oss som er blitt bestemødre. Veldig artig å følge med. Hilsen Reidun