lørdag 27. august 2016

TV høsten

Sponset innlegg

Ohlala, nå er høsten her!! I kveld var Stjernekamp tilbake på skjermen, og det forbinder ihvertfall jeg med høst. Da benker jeg meg foran TVèn her, med pledd og tente lys. Jeg er også stor fan av Side om side, som jeg alltid får med meg etter Stjernekamp. Denne høsten kan vi også glede oss over at Gylne tider er tilbake med ny sesong igjen (kanskje dere har sett den fantastiske promoen deres som har gått som en farsott på facebook?). Wee, det er alltid gøy å få med seg! Vi var så heldige å være invitert til premierefesten for programmet i går kveld, så vi fikk en sniktitt på det første programmet. Jeg sier bare hurra for skikkelig feelgood tv!! Premieren på programmet er forøvrig i morgen, så det anbefaler jeg at dere får med dere.

Her i huset ser vi omtrent 50/50 på lineær tv og strømmetjenester. På Netflix gleder vi oss til sesong 2 av Narcos som kommer nå. Det kommer også flere nye dokumentarer som vi har lyst til å få med oss. Mens barna de faller gjerne tilbake på det samme som de pleier å se på; storebror vil se Lego Ninjago, fireåringen velger ofte Kong Julian eller My little pony, mens toåringen helst vil se Masha og Mishka eller Timmytid.

Det er jo litt trist at sommeren er over allerede, men da kan vi jo heldigvis glede oss over at høsten også er fantastisk fin og koselig!!


3 kommentarer:

Reidun sa...

Det er faktisk litt høytidsstund å samle familien i sofaen for å se tv sammen.

Anonym sa...

seriøst? side om side og stjernekamp??? Er du pensjonist?? Det er vel ingen under 65 som ser på det. Kanskje du også ser på skal vi danse og farmen?? Selv har jeg kuttet ut TV2 og NRK for lenge siden. De same kjedelige programmene år etter år, de samme gjestene og de samme vitsene. HBO og Netflix er mye bedre.

mona sa...

Haha, det er klart jeg ser på Side om side og Stjernekamp! Jeg går ikke av veien for å se på Farmen heller jeg :) Mulig det bor en liten pensjonist i meg, men jeg synes det er hyggelig å se på god gammeldags tv også.