onsdag 17. august 2016

To år


Vi er vel hjemme fra ferie, og jeg er tilbake på nett. Mens vi har vært på ferie har minstemor rukket å bli to år gammel. Så på flyet i går kveld fikk hun sitte på eget sete for første gang. Det var hun veldig fornøyd med, og hun ble bestevenn med den heldige mannen som fikk sitte ved siden av henne. Han måtte pent finne seg i å hjelpe henne når hun skulle lese blader og spille på ipaden. Det endte med at hun til slutt fikk låne telefonen hans og gikk igjennom alle bildene han hadde liggende der. Haha, fint å måtte ta seg av andres barn når man er ute og reiser uten sine egne!

Minstemor elsker å klatre og hun er ikke av den forsiktige typen. Hun har konstant noen blåmerker i panna og skrubbsår på knærne. På toårsdagen, når bildene ble tatt, hadde hun et blåmerke på den ene siden av panna fra hun løp på dørkarmen, mens den flate stripa over øyebrynet var fra hun hoppet i sofaen og landet på kanten av salongbordet.

Ellers så elsker frøkna å leke med alt det som storesøsknene leker med. Hun hermer etter det meste som de finner på, og blir veldig lei seg hvis hun ikke får være med på leken.

Når det kommer til soving, så har vi kuttet ut dagsovingen i løpet av sommeren. Så nå sovner hun på et blunk så snart hun legger seg for kvelden og sover nesten alltid natten igjennom. Det er jo fantastisk deilig!

I dag hadde Noralille sin aller første dag i barnehagen, og jeg er sikker på at hun kommer til å elske barnehagelivet. Hun brydde seg lite om hvor jeg var, og jeg måtte flere ganger lete etter henne når jeg lurte på hvordan det gikk. Sukk, det er jo litt vemodig at de er blitt så store samtidig som det er fint å se at de utvikler seg og blir selvstendige små mennesker.
Minstemor er den kuleste toåringen vi kjenner, og det er aldri kjedelig å være sammen med henne! Vi digger deg, Noralille!

Ingen kommentarer: