torsdag 14. juli 2016

Lost City


I dag har vi tilbrakt nesten hele dagen i Lost City, et kjempestort badeland i Gustavsvik i Örebro. Ohlala, nesten seks timer med bading tar på for noen og enhver, men barna uttrykte at det hadde vært en av deres aller beste dager, så da var det vel verdt det!

Det var litt vel mye mennesker der for min smak, men det gikk greit og etterhvert som vi ble godt kjent føltes det ikke som om det var så trangt allikevel. Jeg hadde jo egentlig lyst til å ta sklier hele tiden, men barna syntes det var like stas å være i hovedbassenget så jeg måtte fint finne meg i å tilbringe en del tid der også. Fireåringen fikk muligens noen traumer fra den siste turen i en av de store skliene hvor man sitter på store baderinger i går, så hun nektet plent å ta de skliene i dag. Hoho, men jeg fikk lurt med meg både storebror og minstmor på de fleste skliene, selv om det var et par av de som de ikke ville ta mer enn den ene gangen. Minstemor var faktisk ganske så villig til å være med på flere sklier som jeg var usikker på om det var lurt å ta henne med på, og tok de gjerne flere ganger. Hun har plutselig blitt så stor, og hun stod ivrig i kø og tok en av de store skliene for de minste barna helt selv, gang på gang.

Så konklusjonen var vel at dette ble en super tur for barna! Vi kommer nok til å dra tilbake en annen gang også (muligens utenom høysesong). I morgen skal vi se om vi får sett litt av byen, før vi setter kursen hjemover igjen. 

2 kommentarer:

Kjersti sa...

flott blogg med flotte bilder!

mona sa...

Tusen takk for det :)