lørdag 26. mars 2016

Planlegging av sommer 2016


Vi er litt trege av oss når det kommer til planlegging av sommeren, men nå har vi i det minste begynt å se litt på kalenderen. Det blir sannsynligvis en tur nordover, muligens både til Nordland og Finnmark, og så kunne vi tenkt oss en tur til Danmark. Vi har en seksåring her som er over middels opptatt av Lego, så en tur på Legoland hadde nok stått høyt i kurs.
Nå lurer jeg på om det er noen som har noen hete Danmarkstips å komme med?? Vi tenkte kanskje et par dager på Lalandia feriesenter og så en uke på et eller annet koselig lite sted med fine strender. Det er jo deilig å være Norsk i Danmark, er det ikke det da?

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Beregn to dager i Legoland. Vår erfaring er at de dagene vi har vært i Legoland, så har det blitt lite ork til Lalandia etter besøk, tross at vi har bodd her, så beregn gjerne en dag bare til Lalandia ☺ Ellers er det mye fine feriesenter. Anbefaler østkysten med små barn dersom dere skal bade i sjøen. Mindre bølger der.

Anneline sa...

Vi kombinerte 2 (3?) dager i Legoland, og nesten en uke på campingplassen som hører til, med en liten uke i Ebeltoft. Perfekt kombinasjon synes vi ;)