mandag 28. desember 2015

Supermum


I går var vi både på kaffebesøk og vi hadde middagsgjester her hjemme. Og både ettåringen og treåringen var til tider en håndfull, så jeg følte meg ikke som noen supermamma da barna var i seng og roen senket seg i heimen. Men i dag supermammaen slått tilbake, og barna og jeg har hatt en kjempekoselig dag her hjemme mens pappaen i huset har vært på jobb. Barna har oppført seg (nesten) eksemplarisk og vi har både lekt i snøen, spist vafler og spillt spill. Supermamma vs barna 1-1 der altså!

I kveld har til og med pappaen i huset og jeg vært ute på kinodate. Herremin, vi klarte ikke å finne ut når vi var på kino sammen sist, men vi tror det må være fire-fem år siden. Da var det helt klart på tide! Jeg er jo en liten Star Wars fan jeg, så vi kunne ikke la sjansen gå fra oss til å se den nye filmen på kino. Og jeg kan si så mye som at jeg gleder meg allerede til oppfølgeren!! Det blir vel neste kinobesøk på oss, hoho.. 

2 kommentarer:

Linny sa...

Hei, ny på bloggen din :-) ble selv mamma til den første i november 2015. Masse fin inspirasjon fra deg her og nydelige bilder!

mona sa...

Takk for hyggelig hilsen, Linny! Og gratulerer med en liten! Håper du nyter tiden med den lille :)