onsdag 1. juli 2015

Barnehagegutt for aller siste gang


I går var altså dagen kommet. Dagen som mammaen i huset hadde gruet seg til, mens gutten selv syntes at det var helt fint. Tenk at man skal bli så lettrørt når man har blitt mamma, at man synes at det er så vemodig med sånne dager. Haha, det skjønte jeg ikke da jeg var barn selv og alltid syntes at sånne forandringer var bare fint. 


Tenk at han karen her (som i mitt hode nettopp ble født) aldri mer skal gå i barnehagen. Et annet barn kommer til å få plassen hans, og treåringen skal begynne i barnehagen igjen i august uten at storebror er med. Sukk...


Vi hadde allerede ordnet med en fellesgave til de ansatte i barnehagen, men jeg syntes det var litt hyggelig at han kunne få gi noe til de ansatte allikevel. Derfor ble det helt enkelt med noe godis og et kort til de hver med bilder av storebror og en hilsen hvor vi sa noe om hvor fornøyde vi har vært med alle sammen.

Storebror har jo faktisk gått i tre forskjellige barnehager, siden vi flyttet underveis og de la ned den forrige barnehagen hans. Men vi har heldigvis være så heldige at vi har vært veldig fornøyde i alle tre barnehagene.

I går fikk jeg ikke skrevet innlegget, siden jeg plutselig ble kjempedårlig med feber og influensafølelse i kroppen. Jeg mistenker en brystbetennelse, siden jeg er veldig øm i det ene brystet. Det var bare såvidt jeg klarte å få pakket til reisen i dag. Men nå er jeg heldigvis mye bedre, og har overlevd reisen til Vadsø med litt paracet innabords. Nå skal vi kose oss med familiebesøk og fine opplevelser de neste par ukene. Herlig!

2 kommentarer:

Trine Orholm sa...

Blir rørt selv jeg! 💙 Det er så vanskelig for mammahjertet med sånne store forandringer. Men vet at han får det fint på skolen da! Skal se litt ekstra til han 😉
Min lille skal over på stor avdeling etter sommeren. DET gruer jeg meg til. Fra det lille trygge og ut til ulvene føles det ut som. Tipper det går heeelt fint når man først er i gang! Men så er det jo den lille som plutselig skal begynne i barnehagen også. Hjelpes! 🙈

mona sa...

Hihi, godt det ikke bare er meg! Skal si til A at hun må ha et ekstra øye med W jeg ;) Går nok veldig fint, ja! Og tenk at F også skal i barnehagen, sukk..