mandag 30. mars 2015

Parkliv


I dag har vi gjort som Amerikanerne, og tilbrakt søndagen i en offentlig park. Og det var utrolig koselig! Det var en stor park hvor man først måtte betale litt for å komme inn med bilen og hele familien. Innenfor parkområdet var det blant annet fine turstier, mange "grillhytter" som folk tydeligvis leide for barnebursdag og lignende, basketballbaner, lekeplasser og badeland. Jeg syntes det var såpass fint at jeg skulle ønske at vi hadde en sånn park i nærheten hjemme også.

I badelandet måtte vi betale litt ekstra for å komme inn. Der var det tre forskjellige bassenger og en del sklier. Egentlig helt perfekt for barna, men dessverre så var ikke bassenget oppvarmet. Og siden det var en litt kjølig og vindfull dag så ble det litt kaldt for barna å bade der. Litt kjedelig, men de koste seg heldigvis og badet litt allikevel. Etterpå gikk vi en tur på en lekeplass i parken, så fikk de ut litt energi der også.

I kveld har mødrene vært for andre kvelden på rad på et stort Outlet-senter i nærheten her. Det ble visst litt stress for å rekke innom noen butikker før de stengte begge kveldene, men vi fikk da med oss litt derfra allikevel ;)

Ingen kommentarer: