mandag 22. desember 2014

Som julekvelden på kjærringa..


Begynner dere å bli ferdig til jul?? Vi henger visst litt etter her, som vi tydeligvis gjør hvert år. Jeg er nok ikke den mest julete personen, og de siste ukene har vært hektiske med en del sykdom. Men jula kommer uansett, og vi skal nok få det koselig her også. Så får det heller være at huset ikke er shinet og at vi ikke har bakt syv slag.

Foreløpig har min kjære laget brente mandler, og det er vel det eneste vi har laget. Men i kveld har han begynt på noen kransekakestenger og troikabiter, så da har vi snart tre slag. Og med den pepperkakeboksen som vi kjøpte på butikken i går, så er vi jo oppe i fire slag - det må vel være bra??
Ellers så mangler vi noen få gaver, og de planlegger jeg å få kjøpt i morgen. Jeg må bare finne frem alle gavene og pakke de inn, sånn at vi får vi oversikt over hva som mangler.
Juletreet er i boks da, og det har vi faktisk satt opp med fot og lys i dag. I morgen skal både treet og resten av huset pyntes, og alle hjerter gleder seg!!
Vi skal feire jula her hjemme i år, og får besøk av mormor og morfar. Da står pinnekjøtt og karamellpudding på menyen. Mmmm..

Nei, nå får jeg svinge meg rundt og finne frem alle julegavene her.

En ting til: Vinneren av tre måneder gratis Netflix ble "de tre i Båtsfjord"! Dere får straks en mail :) 

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjære Mona.

Nydelig bilde av Daniel,Ada og lille Nora❤️❤️❤️

Ja jula kommer uansett,så ikke tenk på hva du ikke fikk gjort.Det er ikke det som teller ,kos dere i jula,og ha trivelig dager . ���� Varm juleklem til dere fra Anne Mari��