onsdag 10. desember 2014

Hva sier reven??


I dag har storebror i huset hatt juleforestilling i barnehagen. Jeg må innrømme at jeg har tenkt at det sikkert ikke kom til å være så veldig gøy å se på forestillingen, men så har jeg visst blitt en sånn forelder som synes at alt barna gjør er supert. Haha, så jeg storkoste meg med å se på de flinke barna, og ble til og med rørt over det hele.
Det jeg synes er litt trist er at man ikke får lov til å ta bilder på sånne tilstelninger i barnehagen. Jeg skjønner selvsagt hvorfor, men det er synd at man ikke bare kan ha en regel om at man selvsagt ikke publiserer bilder av andres barn uten tillatelse. Her hadde hverken pappaen eller besteforeldrene mulighet til å få med seg forestillingen, og da synes jeg det er synd at vi heller ikke har bilder å vise frem. Jeg snek meg til et bilde av reven min etter forestillingen da, sånn at far i huset ihvertfall skulle få se hva han hadde på seg. Jeg måtte riktignok lokke med en pepperkake for å få lov til å ta bilde.
Får dere lov til å ta bilder når det er arrangementer på skole/barnehage hos dere?

Jeg har også trukket en heldig vinner av duplo-pakken. Det ble Jorun, som skrev: "Ja, det hadde vært midt i blinken! :-)". Send meg adressen din på mail, så kommer den i posten om kort tid!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så søt! Tror ikke vi har forbud mot å ta bilder. Barnehagen filma selv ei forestilling de hadde i høst. Flaks for mæ som glemte av den.. :(

Klæm fra Marianne og guttan :)

Trine Orholm sa...

Da syns jeg man har gått for langt! At man ikke skal kunne ta bilder av barna på sånne ting av redsel for at det blir lagt ut... Shit så trist! Det er jo kjempetrist at de som ikke fikk vært der, heller ikke kan få se noen bilder av det og hva skjedde med albumet fra man var liten? Ingen bilder fra forestillingen i barnehagen eller skolen. Nei, dette syns jeg blir for dumt! Det burde da kunne være lov å ta bilder, men med et (selvsagt) forbehold at man ikke la ut av noen andre med mindre det var klargjort på forhånd.
Reven var forresten kjempesøt! Og jeg skjønner at man blir rørt som mamma når man har barn som er med i stykket. Jeg ble rørt av å se på selv! Min lille ville satt heeeeelt stille og fulgte med på hele forestillingen også, helt bergtatt! Koselig :-)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Veldig søt rev. Strengt at det ikke er lov å ta bilder i det hele tatt, men de har vel erfart at folk ikke klarer å holde seg til lovverket og la være å publisere bilder på IG og fb, og derfor måttet velge den strengeste linja.